Orasul din Romania in care nu ai voie sa ai mai mult de doua pisici sau doi caini

Orasul din Romania in care nu ai voie sa ai mai mult de doua pisici sau doi caini
Orasul din Romania in care nu ai voie sa ai mai mult de doua pisici sau doi caini

Regulamentul privind detinerea si cresterea animalelor de companie si de ferma in municipiul acesta prevede sanctiuni aspre pentru posesorii de patrupede care nu isi sterilizeaza animalele de companie.

Primarul Buzaului, Constantin Toma, obliga cetatenii sa-si sterilizeze cainii. Nici proprietarii pisicilor nu au scapat. Potrivit unui regulament afisat pe site-ul Primariei, o persoana nu poate avea mai mult de doua feline.

In document se precizează că creşterea şi întreţinerea câinilor în apartamente situate în blocuri de locuinţe sau în clădiri cu mai multe apartamente din municipiul Buzău este condiţionată de obţinerea acordului scris a majorităţii proprietarilor (50%+1) care domiciliaza în respectiva scară sau clădire, semnat şi ştampilat de Presedintele asociaţiei de proprietari.

În cazul în care nu există constituită o asociaţie de proprietari, detinătorul de câine este condiţionat de obţinerea acordului scris a majoritaţii proprietarilor (50% +1) care domiciliaza în respectiva scară sau clădire.

Sursa
 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Tratament naturist pentru dizolvarea cristalelor de acid uric

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies