Organizația Mondiala a Sănătății, anunț de ultim moment! Coronavirus, asociat cu HIV: „Este posibil să nu dispară niciodată”

mike ryan, organizația mondială a sănătății, coronavirus, virus, hiv
mike ryan, organizația mondială a sănătății, coronavirus, virus, hiv

Mike Ryan, directorul de la Organizația Mondială a Sănătății a mărturisit că noul coronavirus este asemănător cu HIV și că este posibil ca acest virus să nu dispară.

Recent, Mike Ryan, directorul OMS, a discutat despre asemănările dintre noul coronavirus și HIV, precum și despre posibilitatea ca virusul ce a produs pandemia să nu dispară niciodată. Mai mult decât atât, nu se știe dacă un vaccin pentru eradicarea noului coronavirus va fi disponibil prea curând.

Citeste si: Anunț de ultimă oră! Specialiștii OMS au făcut anunțul, vom avea mai multe valuri de coronavirus!

Potrivit lui Mike Ryan, noul coronavirus este la fel de periculos și greu de oprit ca virusul HIV, cu care omenirea a fost nevoită să învețe să trăiască. “Este posibil ca acest virus să nu dispară niciodată. HIV nu a dispărut, dar ne-am obișnuit să trăim cu el, am descoperit terapii, metode de prevenție, iar oamenilor nu le mai este atât de teamă ca odinioară. Le oferim viață oamenilor infectați cu HIV, vieți lungi și sănătoase,” a declarat Mike Ryan, directorul Organizației Mondiale a Sănătății.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

mike ryan, organizația mondială a sănătății, coronavirus, virus, hiv
mike ryan, organizația mondială a sănătății, coronavirus, virus, hiv

Citeste si: OMS: Sănătatea mintală şi bunăstarea tuturor societăţilor au fost afectate sever de criză. Copiii și tinerii, cei mai vulnerabili

Mike Ryan: următoarele valuri de infectare cu coronavirus pot fi mult mai agresive

De asemenea, Mike Ryan a discutat și despre importanța respectării anumitor reguli, precum cele de igienă și distanțare socială.

Astfel, dacă oamenii nu vor ține cont de aceste măsuri preventive, posibilitatea de apariție a unui nou val de infectare cu coronavirus esti foarte mare, iar acest nou val poate fi mult mai agresiv ca primul.

“Dacă relaxezi măsurile, iar transmiterea virusului este încă ridicată, atunci acea transmitere se accelerează. Iar dacă se întâmplă asta și nu dispui de sisteme capabile să o detecteze, atunci vor trece zile sau săptămâni înainte să-ți dai seama că ceva este în neregulă.

Și atunci, ești într-o situație în care singurul răspuns este o nouă carantină și cred că de asta ne temem cu toții, este un ciclu vicios,” a continuat Mike Ryan, de la Organizația Mondială a Sănătății.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății, cel mai dur avertisment de până acum: „Nu vă relaxați! Ce e mai rău abia urmează”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Organizația Mondială a Sănătății, cel mai dur avertisment de până acum: „Nu vă relaxați! Ce e mai rău abia urmează”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies