“Oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva…” Reacția Oanei Roman după ce a aflat că Marius Elisei vorbește cu alte femei

“Oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva…” Reacția Oanei Roman după ce a aflat că Marius Elisei vorbește cu alte femei
Reacția Oanei Roman după ce a aflat că Marius Elisei vorbește cu alte femei

Declarațiile Oanei Roman după ce soțul ei, Marius Elisei, a început să flirteze cu alte femei pe platformele de socializare. Iată ce părere are vedeta despre situație!

Fiica lui Petre Roman a preferat să vorbească într-un mod mult mai discret despre acest subiect controversat, însă a accentuat faptul că lucrurile nu merg așa cum și-ar fi dorit.

Citește și: „Se bucură.” Oana Roman, despre condițiile pe care le are mama ei, la centrul în care este internată

Reacția Oanei Roman după ce a aflat că Marius Elisei vorbește cu alte femei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Mioara Roman a trecut printr-o schimbare uriașă din cauza problemelor de sănătate. Mesaj emoționant, scris de Oana Roman: “Cât e de caldă și blândă…”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Oana Roman, declarații în urma flirturilor soțului ei cu alte femei

Oana Roman a declarat faptul că are în acest moment conștiința împăcată, și spune că a făcut tot ce a fost posibil ca relația dintre ea și Marius Elisei să decurgă normal și frumos. Vedeta continuă să meargă mai departe, cu capul sus, fără să pună la suflet anumite chestiuni care apar.
„M-am parcat lângă un parc, unde e liniște și nu e trafic și îmi iau un pic de timp pentru mine.

Fac asta des și mă ajută să îmi pun gândurile în ordine.  Mă gândeam la faptul că, oricât de mult ne dorim să facem anumite lucruri, ele nu ies mereu așa cum ne-am dorit. Dar important este să avem conștiința împăcată că am făcut tot ce ne-a stat în putință ca să ne iasă, chiar dacă nu reușim mereu. Uneori, anumite lucruri nu merg, nu se întâmplă, oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva, uneori nu se întâmplă.
Dar dacă știm că am depus toate eforturile, atunci înseamnă că așa trebuia să fie și trebuie să găsim puterea să mergem mai departe către ceva bun care ne așteaptă”,
a spus Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Citește și: ,,Suferă mult.” Mioara Roman, trece prin momente foarte grele. Care este starea actuală de sănătate

Reacția Oanei Roman după ce a aflat că Marius Elisei vorbește cu alte femei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Oana Roman, distracție pe cinste la nunta prietenei sale. Cum s-a distrat vedeta

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au parte de o relație destul de controversată, după ce au început acest an cu un divorț de comun acord, la notar. Cei doi au decis să se reîmpace câteva luni mai târziu, de dragul fiicei lor. Cunoscuta influenceriță și partenerul ei formează în continuare un cuplu, chiar dacă au personalități extrem de diferite, cu principii de viață opuse.

Aceste diferențe au fost spuse public chiar de fiica lui Petre Roman. Vedeta a pus accent în repetate rânduri că există foarte multe discuții în contradictoriu în familia ei. Lipsa afecțiunii și consumul de alcool al soțului ei au fost doar două dintre motivele pentru care Oana a dorit să pună capăt căsniciei.

Citește și: Cine este Mioara Roman. „Eu sunt copil de război”

Reacția Oanei Roman după ce a aflat că Marius Elisei vorbește cu alte femei[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Se bucură.” Oana Roman, despre condițiile pe care le are mama ei, la centrul în care este internată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies