Orice femeie modernă își dotează bucătăria cu mixere și blender - iată de ce!

Orice femeie modernă își dotează bucătăria cu mixere și blender - iată de ce!
Orice femeie modernă își dotează bucătăria cu mixere și blender - iată de ce!

Este adevărat că pentru a găti bine ai nevoie de timp investit, să faci din asta o plăcere. Însă de nevoie, cel puțin câteva rețete simple le poți urma.

Ne-am dezis încet încet de gătit acasă. Acum comandăm cu mare ușurință orice preparat. Însă riscăm să ne alimentăm cu produse asupra cărora nu avem control al calității.

 

Chiar dacă nu ești o împătimită a gătitului, bucătăria ta ar trebui dotată cu mixere și blendere. Iată de ce!

 

Un mixer, bun la casa omului

 

Dacă ne putem imagina cum era pe vremuri când femeile ce abia tinere căsătorite se găseau dintr-o dată într-o rutină obositoare de a găti zi de zi. De ce? Pentru că din lipsa ustensilelor necesare ajungea să piardă practic toată ziua în bucătărie. Dacă mai punem la socoteală și ce presupunea să hrănească un bebeluș, munca îi era multiplicată de gătit în stil bebelușesc.

 

Apreciem că acele vremuri au trecut. Acum avem la îndemână oricând un blender sau un mixer. Să nu subestimăm aceste două tipuri de produse specifice pentru bucătărie. Iată cât de practice îți pot fi:

 

  • Prepară sosuri delicioase. Chiar nu sunt greu de făcut și rețete ai o mie numai căutând rapid online. Chiar și o bucată de carne simplă, făcută la grill sau abur este mai delicioasă cu un sos bine asezonat. Tocmai ai descoperit un secret al unei mese ca la restaurant! Efort minim, deliciu maxim.
  • Nu ai zahăr pudra la îndemână? Mixează pe cel clasic, granulat și obții imediat finețea zahărului cu care poți decora un desert. Sau poate îl vei folosi în varianta unui scrub sau mască de piele.
  • Cocktails baby! E vremea aceea din an când simți că ai nevoie să te răcorești în fiecare moment al zilei. Așadar, lasă totul și savurează cocktailul preferat. Ai nevoie de un mixer bun care să amestece ingredientele așa cum trebuie. Dacă nu ești adepta acestor savori atunci te va încânta ideea de a putea face rapid și de consistență potrivită smoothie-uri pentru dimineți pline de energie!
  • Frișcă, aluat pentru clătite și nu numai. Sunt câteva delicii de care te poți ocupa fără prea mult efort. Cine nu adoră porție generoasă de clătite? Nu spuneai că ești femeie independentă și te descurci în toate? Iată că acum un mixer sau un blender te pot ajuta să fii mai eficientă și practică și în bucătărie.

 

Blender de masă sau de mână? Mixer cu suport sau fără?

 

Cum spuneam, acum vremurile moderne ne aduc atât de multe variante de produse, încât uneori este destul de greu să iei o decizie. Îndreaptă-te spre raionul de blendere și mixere și vei simți că te-ai pierdut într-o altfel de lume. Caută online în magazinele de specialitate, pentru a restrânge lista de opțiuni direct la acele produse de calitate.

 

Blenderul de mână are o putere mai redusă, dar este perfect pentru cele care nu preferă să aibă la vedere, pe blatul din bucătărie, diverse electrocasnice. Poate fi oricând ascuns prin sertare sau rafturi. De asemenea, mixerul fără suport te pune la muncă în plus, în sensul în care trebuie să îl ții mereu cu o mână și să te descurci cu cealaltă. Astfel de alegeri practice ar fi bine să țină cont de stilul tău de gătit și de cum te organizezi în bucătărie.

 

Cât despre prețuri, ei bine, există diversitate și la acest capitol. Te vei bucura să descoperi prețuri dintre cele mai bune. Comandă online, comanda ajunge rapid la tine acasă, unele e-shop-uri au și ofertă de retur gratuit. Deci, ce vei alege?

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Urmăritorii Mariei Constantin, deranjați de forma sprâncenelor artistei. Ce mesaj le-a transmis aceasta pe rețelele de socializare. “Cui nu-i place, să nu se uite.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul


Cookies