Orice femeie trebuie sa stie! 10 trucuri pentru un par lung si frumos ca in reclame

Orice femeie trebuie sa stie! 10 trucuri pentru un par lung si frumos ca in reclame
Orice femeie trebuie sa stie! 10 trucuri pentru un par lung si frumos ca in reclame

Parul este podoaba pe care natura ne-a daruit-o inca de la nastere, insa depinde de noi cum il ingrijim ca sa fie cat mai frumos, lung si sanatos. Iata 10 trucuri pe care orice femeie ar trebui sa le stie pentru un par ca in reclame.

4. Foloseste sampon si balsam uscat. Daca nu vrei sa te speli prea des, o idee buna e combinatia sampon si balsam uscate. Samponul uscat e mult mai bland cu parul spre diferenta de cel traditional, care indeparteaza si uleiurile naturale de pe par, odata cu murdaria. Cat despre balsamul uscat, iti va face varfurile sa straluceasca.

5. Adauga culoare. Fara niste suvite subtile in alte tonuri, un par lung intr-o singura culoare poate parea "greoi" sau monoton. Alege o nuanta asemanatoare cu parul tau natural, dar mai deschisa, pentru a crea iluzia de volum si a-ti inveseli look-ul.

6. Evita cocourile in varful capului. Daca ai parul foarte lung, evita un coc masiv in varful capului, deoarece nu e proportional cu fata. Alege, in schimb, un coc la baza gatului.

citeste continuarea aici



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Esti sau nu cu barbatul potrivit? Raspunsul ti-l da chiar corpul tau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies