Orice femeie trebuie sa stie asta! Simptome care trebuie sa te trimita urgent la medic

Orice femeie trebuie sa stie asta! Simptome care trebuie sa te trimita urgent la medic
Orice femeie trebuie sa stie asta! Simptome care trebuie sa te trimita urgent la medic

Corpul ne ofera informatii pretioase privind sanatatea noastra, de aceea este bine sa fii cu ochii in patru si sa stii sa faci diferenta intre simptomele care tradeaza o afectiune si cele complet inofensive. Iata 7 simptome pe care nu ar trebui sa le treci cu vederea.

Dinti sensibili

Simti o durere acuta ori de cate ori atingi dintele sau bei apa rece ori o bautura calda? Acest simptom inseamna mai mult ca sigur ca este vorba de o hipersinsibilitate dentinara si nervul este afectat. Cel mai frecvent, hipersensibilitatea este cauzata de aparitia unei fisuri la nivelul smaltului sau o posibila carie. Este recomandat sa mergi la dentist imediat pentru ca exista pericolul ca bacteria sa infecteze nervul si se poate transmite in tot organismul.

Si nici aparitia unei carii nu este o grija mai putin importanta. Asa ca mai bine mergi la dentist pentru a nu ajunge sa iti pierzi dintele.

Durere acuta de spate

Daca aceasta durere insuportabila este insotita si de alte simptome precum febra si senzatia de ameteala, poate fi vorba de apendicita. Inflamatia apendicelui survine cand cavitatea organului este blocata din cauza unei bacterii sau corp strain, precum sambure sau seminte.

O alta posibila cauza a durerilor de spate poate fi un chist ovarian. De regula aceste chisturi sunt inofensive si de cele mai multe ori trec de la sine, insa daca se produce o ruptura, durerea este insuportabila. In ambele cazuri, interventia chirurgicala este inevitabila. In caz contrar, apendicita poate duce la inflamarea testurilor din jurul organelor, in rimp ce chistul ovarian necesita de asemenea operat pentru ca altfel poate duce la blocarea circulatiei sangelui spre ovare.
In acest caz, va fi nevoie de extractia ovarului.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Simptome ale atacului cerebral pe care oamenii le ignora

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies