,,Oricum nu vine nimeni.” Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta

Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta
Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta

În urmă cu trei luni, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan se logodeau, iar la ceremonie nu au fost prezenți foarte mulți invitați. Fanii jurnalistei s-au întrebat care este motivul pentru care petrecerea nunții nu s-a stabilit.

Adriana Bahmuțeanu și afaceristul cu care își îmaprte viața în momentul actual au spus care este motivul pentru care nu s-a stabilit petrecerea nunții.

Citeste si: ,,Am lua-o pas cu pas.” Adriana Bahmuțeanu și George, iubitul ei din America, au amânat nunta. Care este motivul

Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt și sunt în culmea fericii. Cu toate că la început erau doa amici, bărbatul nu s-a lăsat până nu a cucerit-o pe jurnalistă.

Adriana Bahmuțeanu a fost întrebată în cadrul unui interviu ce se întâmplă cu ea, deoarece înainte nu venea foarte des la evenimente, iar jurnalista a spus că iese o dată sau de două ori pe an.

,,Dar nici nu ies foarte des la evenimente, ies o dată, de două ori pe an. Dar am venit aici pentru că m-a invitat prietenul Botezatu și, de fapt, hai să îți spun motivul real. Am venit să luăm pături, frate, că la criza energetică și la criza facturilor o să avem nevoie de multe pături în casă. Ne dă și niște halate, ne dă prosoape, să ne învelim bine.

Să nu ne fie frig!”, a spus Adriana Bahmuțeanu, în cadrul unui interviu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Adriana a spus că amâna nunta, deoarece oamenii se uită în portofel și se gândesc de cinci ori, iar în momentul în care o să scape de toate crizele o să facă și o petrecere cu toți prietenii.

,,Asta spuneam, cu criza facturilor, cu criza energetică nu ai cum să faci ceva acum, o petrecere liberă, degajată. Păi ce faci, te trezești peste o lună că îți trimite factura de la curent sau îți trimite peste o lună factura de la gaz. Și alimentele se scumpesc de la o zi la alta, nici cârciumarii nu mai știu ce să facă. Am zis că o mai amânăm, că oricum nu vine nimeni, oamenii se uită în portofel și se gândesc de cinci ori înainte să cheltuie un ban, e complicat! Nu e vorba de dar, trebuie

să te îmbraci, să arăți bine. Nu acum, când o să ne liniștim, când o să scăpăm de toate crizele, da, o să facem și o petrecere cu toți prietenii! ”, a mai spus jurnalista.

Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta
Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cu ce se confruntă logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. George Restivan s-a întors de urgență în SUA

George Restivan, despre Adriana Bahmuțeanu

George Restivan a spus că este foarte fericit și că o iubește foarte mult pe Adriana Bahmuțeanu și că îi dorește să devină și mai faimoasă, iar el va fi mereu aici pentru a o susține.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

George Restivan: Pot să zic că sunt foarte fericit, în primul rând, o iubesc foarte mult. Îmi iubesc familia, în primul rând, avem băiețelul nostru de care ne ocupăm și, pentru mine, Adriana este, cum să spun, nici nu am știut de ea până acum câteva luni. Eu nu am știut de statutul ei absolut nimic. Zici că am picat de pe altă planetă, când vine vorba de ea. Mi se pare ceva normal, nu mă simt deloc special. Mă simt bine, normal, eu mă bucur pentru ea, pentru că are statutul ăsta pe care îl are, îi doresc în continuare să devină mai faimoasă. Are tot suportul din partea mea”, a spus el. 

Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta
Motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Sper că de data asta a și nimerit”. Silviu Prigoană, prima reacție după ce a aflat că Adriana Bahmuțeanu s-a logodit

t



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este George Steven, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu? Bărbatul locuiește în Statele Unite ale Americii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies