Dezvăluiri șocante despre originea noului coronavirus! ” Virusul a fost creat într-un laborator militar”

originea-noului-coronavirus-un-laborator
originea-noului-coronavirus-un-laborator

Un reputat medic virusolog din China a emigrat în Statele Unite și a realizat un interviu șocant, cu privire la originea noului coronavirus.

Un reputat medic virusolog din China, care a fugit în SUA, unde locuiește de o perioadă de timp, declară că pandemia de coronavirus a fost dezvoltată într-un laborator militar, departe de ochii oficialilor chinezi.

Citeste si: Alexandru Rafila, informații noi despre coronavirus

Doctorul Li Meng-Yan a fugit în Statele Unite ale Americii, de teama represaliilor pe care i le-ar fi putut aplica statul chinez, din cauza descoperirilor realizate de ea și a opiniilor pe care și le-a manifestat public, de-a lungul timpului.

Potrivit specialistei, guvernul chinez a încercat să o cenzureze și a constrâns-o să își oprească activitatea, în ciuda faptului că descoperirile sale ar putea duce la salvarea a milioane de vieți pe tot mapamondul.

originea-noului-coronavirus-un-laborator
originea-noului-coronavirus-un-laborator

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Li Meng-Yan, despre originea noului coronavirus

Doctorul Li Meng-Yan le-a dezvăluit jurnaliștilor de la Fox News că este de părere că oficialii chinezi știau de existența noului coronavirus cu cel puțin o lună înainte de a anunța public că a apărut un focar. Mai mult decât atât, medicul a mărturisit că supraveghetorul său i-a cerut inițial să realizeze o anchetă departe de ochii lumii, la finele anului trecut.

De asemenea, virusologul a mai spus că șefii ei, deși sunt persoane extrem de bine văzute în domeniul lor, fiind experți de top, au decis să treacă cu vederea neregulile găsite, pentru a nu supăra

guvernul, așa că au tăcut, pentru a nu depăși limitele.

Citeste si: Judeţele cu cele mai multe cazuri de coronavirus

"Trebuie să mă ascund pentru că știu cum tratează acești denunțători, iar ca un informator aici vreau să spun adevărul Covid-19 și originea virusului Covid SARS-2,” a declarat Li Meng-Yan. De asemenea, printre descoperirile sale se numără și cea care indică proveniența exactă a virusulu SARS-CoV-2: o uitte militară ce se află în strânsă legătură cu Armata de Eliberare a Poporului.

Li Meng-Yan ar putea salva milioane de vieți prin descoperirile sale.

În prezent, doctorul studiază transmiterea virusului și este de părere că poate opri evoluția, pentru a salva vieți la nivel mondial. "Aceasta este o pandemie imensă pe care nu am mai văzut-o niciodată. Este mai mult decât orice am știut în istoria umană. Deci, momentul este foarte, foarte important. Dacă putem opri evoluția la timp, mai putem salva vieți,” a mai adăugat Li Meng-Yan.

Citeste si: Sunt bolnavi de COVID-19, dar se plimbă în voie pe litoral. Informații de ultim moment



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Raed Arafat, anunț de ultim moment despre vaccinul pentru coronavirus

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies