“Oriunde merg îmi este adresată întrebarea asta: De unde până unde Jean de la Craiova?” Ce poreclă avea, de fapt, Jean de la Craiova. “Am fost invitat și ei mi-au spus Jean de la Craiova.”

“Oriunde merg îmi este adresată întrebarea asta: De unde până unde Jean de la Craiova?” Ce poreclă avea, de fapt, Jean de la Craiova. “Am fost invitat și ei mi-au spus Jean de la Craiova.”
“Oriunde merg îmi este adresată întrebarea asta: De unde până unde Jean de la Craiova?” Ce poreclă avea, de fapt, Jean de la Craiova. “Am fost invitat și ei mi-au spus Jean de la Craiova.”

Înainte de a deveni cunoscut, Jean de la Craiova obișnuia să aibă o poreclă extrem de bizară. Iată care a fost aceasta!

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai îndrăgiți și ascultați cantăreți de manele de la noi din țară. Artistul se poate lăuda cu o adevărată carieră de succes, clădită prin multă muncă și un munte de talent. Deși se bucură de o comunitate mare de fani atât din țară, cât și de peste hotare, nu multă lume știe cum obișnuia să i se spună, înainte de a deveni celebru.

Invitat în cadrul emisiunii "Fiță cu Adiță", difuzată pe canalul de Youtube theXclusive, Jean de la Craiova a discutat despre originile lui, dar și despre inspirația sa, atunci când și-a ales numele de scenă.

Jean de la Craiova, mărturisiri despre numele său de scenă

Jean de la Craiova a muncit extrem de mult pentru a-și crea un renume în industria muzicală din România.

Astfel, până să ajungă unul dintre cei mai mari apreciați cântăreți de la noi din țară, artistul a trecut printr-un lung proces de evoluție. Punctul culminant l-a cunoscut, însă, atunci când a hotărât să renunțe la porecla de "Cartuș". Așadar, totul s-a schimbat atunci când i-a ținut locul idolului său, Anghel de la Craiova, în cadrul spectacolelor "Miss Piranda". Datorită faptului că-l imita foarte bine și cânta același gen de muzică, solistul a fost numit "Jean de la Craiova".

"Oriunde merg îmi este adresată întrebarea asta: De unde până unde Jean de la Craiova? A fost o întâmplare, dar nu cred că am făcut de râs orașul Craiovei sau locuitorii județului Olt. În 1990 se înființaseră celebrele spectacole Miss Piranda, era delir și era pe afiș un idol de-al meu, Anghel de la Craiova, avea un stil fantastic de a cânta și lipsea în perioada aia, iar eu cântam în genul ăla și încercam să-l imit.

Am fost invitat și ei mi-au spus Jean de la Craiova. Porecla mea era 'Cartuș', nu știa lumea. M-au invitat pe scenă, Sala Polivalentă era plină, aveam 20 de ani. Nu am nicio origine din partea Craiovei, dar mă mândresc și cred că și ei se mândresc cu mine și a rămas așa. Dar fii atent, traseul meu. M-am născut pe Dudești, am crescut în Pantelimon, am copilărit în comuna Costeștii din Vale și mi se spune Jean de la Craiova."
, a explicat Jean de la Craiova în emisiunea "Fiță cu Adiță".

Citește și: Cine este Jean de la Craiova. "Sângele apă nu se face”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce poreclă avea, de fapt, Jean de la Craiova[Sursa foto: Captură YouTube]

Ce origini are Jean de la Craiova

De asemenea, Jean de la Craiova a făcut o serie de declarații și despre adevăratele sale origini.

Mai precis, artistul a mărturisit că se trage din poporul israelian și se consideră pe jumătate evreu, mama și bunicii lui fiind evrei.

"Eu mă trag din evrei, bunicii mei erau evrei, mama mea e evreică. Dacă ești evreu din tată, nu ești considerat evreu, iar dacă ești din mamă, ești considerat ca și evreu. Sunt foarte mândru de originile mele și când merg în Israel am verișoare, unchi care mă așteaptă mereu și merg cu drag.

Îmi place să vizitez țări cu multă istorie.", a mai dezvăluit artistul în emisiunea online de pe canalul de Youtube theXclusive.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Jean de la Craiova, dezvăluiri uluitoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Strângeam hărtii, cartoane, măturam!”

Ce poreclă avea, de fapt, Jean de la Craiova[Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Jean de la Craiova. "Sângele apă nu se face”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies