Oscar 2017. Lista COMPLETA a premiilor

Oscar 2017. Lista COMPLETA a premiilor
Oscar 2017. Lista COMPLETA a premiilor

Oscar 2017. Aici gasesti lista completa a premiilor si castigatorilor.

Viola Davis a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar

Viola Davis a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar, gratie interpretarii sale din filmul ”Fences”, la cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Academiei de film americane.
La categoria ”cea mai buna actrita in rol secundar” au concurat Viola Davis (”Fences”), Naomie Harris (”Moonlight”), Nicole Kidman (”Lion”), Octavia Spencer (”Hidden Figures”) si Michelle Williams (”Manchester by the Sea”).

Mahershala Ali a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar

Mahershala Ali a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar, gratie evolutiei sale din filmul ”Moonlight”, la cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Academiei de film americane.
La categoria ”cel mai bun actor in rol secundar” au fost nominalizati artistii Mahershala Ali (”Moonlight”), Jeff Bridges (”Hell or High Water”), Lucas Hedges (”Manchester by the Sea”), Dev Patel (”Lion”) si Michael Shannon (”Nocturnal Animals”).


Aceasta a fost prima nominalizare si prima recompensa obtinuta de Mahershala Ali la premiile Oscar.

Natalie Portman, nominalizata la categoria ”cea mai buna actrita in rol principal” pentru interpretarea din filmul ”Jackie”, a anuntat in acest weekend ca nu va participa la gala, din cauza sarcinii sale avansate.
Matt Damon, Jennifer Aniston si Meryl Strep fac parte din grupul final de artisti care au fost anuntati sambata ca au fost invitati de organizatori la gala premiilor Oscar pentru a inmana celebrele statuete.

Ei se vor alatura altor actori care au fost invitati in ultimele saptamani de Academia de film americana (AMPAS) in aceasta calitate – Jason Bateman, Ryan Gosling, Salma Hayek, Taraji P. Henson, Warren Beatty, Sofia Boutella, Faye Dunaway, Michael J. Fox, Dev Patel, Seth Rogen, Octavia Spencer si Vince Vaughn.
Cea de-a 89-a gala de decernare a premiilor Oscar a vut loc pe 26 februarie la Dolby Theatre din Los Angeles. Gala va fi transmisa in direct de postul american ABC si va fi difuzata in peste 225 de tari si teritorii din intreaga lume. Evenimentul a fost prezentat de Jimmy Kimmel.

Sursa: News.ro
 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Aceste zodii au stil! Stiu mereu sa fure ochii oricui

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies