Oscar 2018. Gary Oldman a castigat Oscarul la categoria "cel mai bun actor intr-un rol principal"

Oscar 2018. Gary Oldman a castigat Oscarul la categoria
Oscar 2018. Gary Oldman a castigat Oscarul la categoria "cel mai bun actor intr-un rol principal"

Castigatorul premiului Oscar la categoria cel mai bun actor este, fara nicio surpriza, Gary Oldman.

Oscar 2018. Gary Oldman a castigat premiul Oscar 2018 la categoria cel mai bun actor in rol principal pentru interpretarea magistrala a personajului istoric Winston Churchill in filmul Darkest Hour.

Oscar 2018. Gary Oldman a triumfat la cea de-a 90-a gala a premiilor Oscar. Actorul a primit prima distinctie din cariera sa, la varsta de 59 de ani. Actorul a mai fost nominalizat in 2012, la categoria cel mai bun actor pentru pentru interpretarea din Tinker Tailor Soldier Spy.

Rolul lui Winston Churchill a fost o provocare uriasa pentru actor. Gary Oldman a stat aproape 200 de ore la masa de machiaj, pe parcursul a 45 de zile de filmare. O armata de make-up artisti au contribuit la, probabil, cea mai radical si socanta transfomare din cinematografie.

Oscar 2018. ”Zbonuri despre un Oscar pentru Oldman în Darkest Hour au apărut înainte de premieră.

Şi merită: Oldman este excelent în film, jucând o versiune voioasă, idiosincratică, uneori în conflict, a primului ministru britanic. Dar filmul în care apare Oldman nu este la fel de bun ca şi performanţa sa”, scrie Alissa Wilkinson pentru vox.com.

Oscar 2018. Ceilalţi nominalizaţi pentru premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal au fost:
• Timothee Chalamet – Call Me By Your Name
• Daniel Day-Lewis – Phantom Thread
• Daniel Kaluuya – Get Out
• Gary OIdman – Darkest Hour
• Denzel Washington – Roman

J. Israel, Esq

Oscar 2018. Gala de decernare a Premiilor Oscar, ajunsă la cea de-a 90-a ediţie, se desfăşoară la Dolby Theatre din Hollywood.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cat de sexy este Anca Surdu. Poze incendiare cu vedeta Exatlon. Asa nu ai mai vazut-o pana acum

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies