Oțetul te poate ajuta să scapi de o mare problemă a corpului! Trucul de care orice femeie are nevoie

Oțetul te poate ajuta să scapi de o mare problemă a corpului! Trucul de care orice femeie are nevoie
Oțetul te poate ajuta să scapi de o mare problemă a corpului! Trucul de care orice femeie are nevoie

Află din rândurile următoare cum poți scăpa de petele negre de la axilă.

Fiecare femeie își dorește să aibă parte de un aspect proaspăt și curat. Astfel, majoritatea femeilor aleg să se epileze la axilă, iar acest comportament le scapă de firele nedorite de păr, dar, din păcate, generează o altă problemă. Este vorba despre apariția unor pete negre la axilă.

Acestea nu reprezintă niciun risc pentru sănătate, dar majoritatea femeilor le consideră inestetice și ar vrea să scape de această problemă.

Descoperă din rândurile următoare câteva sfaturi esențiale care te vor ajuta să previi apariția lor, dar și un truc de frumusețe pentru a rezolva această problemă.

Sfaturi pentru o epilare corectă

Citește și: Beneficiile pe care coaja de ananas le poate avea asupra părului tău! Trucul de care femeile au nevoie, pentru un păr frumos

Oțetul te poate ajuta să scapi de o mare problemă a corpului! Trucul de care orice femeie are nevoie

Procesul de epilare se poate realiza folosind mai multe instrumente. În timp ce unele femei merg pe varianta clasică, cea a lamei de ras, altele preferă epilarea cu ceară sau cu creme depilatoare sau poate chiar epilarea definitivă cu laser.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ei bine, atunci când te epilezi este foarte important să te exfoliezi în mod constant pe zona respectivă astfel încât să îndepărtezi celulele moarte și să stimulezi reînnoirea celulară.

Mai mult decât atât, încearcă pe cât posibil să eviți crema epilatoare sau ceara și chiar epilatorul clasic la axilă deoarece pielea de acolo este foarte sensibilă și riscă să se irite și să apară pete negre la axilă.

Evită să folosești produse cu alcool și parfum pentru a nu irita pielea. Hidratează zona respectivă în mod constant pentru a preveni uscarea acesteia.

Cum să îndepărtezi petele negre de la axilă cu oțet

Citește și: Ce beneficii uimitoare are uleiul de migdale! Trucul pe care femeile ar trebui să îl folosească, în rutina de îngrijire!

Oțetul te poate ajuta să scapi de o mare problemă a corpului! Trucul de care orice femeie are nevoie

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oțetul este un ingredient nelipsit din gospodăria oricărei femei. Pe lângă utilitatea sa în domeniul gastronomic, acesta mai poate fi folosit și în numeroase trucuri de curățenie. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că oțetul poate fi folosit și pentru a îndepărta petele negre de la axilă.

Descoperă din rândurile următoare de ce ai nevoie și cum trebuie să procedezi.

Ingrediente:

  • Oțet de mere
  • Făină de orez

Mod de preparare:

Amestecă oțetul și făina într-un recipient până când obții o pastă. Aplică amestecul obținut în timpul băii și lasă-l să acționeze între 15 și 20 de minute. Clătește din abundență cu apă călduță.

Încercați să aplicați acest tratament o dată pe săptămână, dar dacă observați că problema persistă, cel mai bine este să consultați un specialist în domeniu.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Efectul miraculos pe care îl are zațul de cafea pentru păr! De ce trebuie femeile să pună acest ingredient în șampon

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies