Otilia a fost eliminata din competitia “Bravo, ai stil! All Stars”

Otilia a fost eliminata din competitia “Bravo, ai stil! All Stars”
Otilia a fost eliminata din competitia “Bravo, ai stil! All Stars”

Finala celui mai iubit show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil! All stars”, se apropie de final, iar concurentele ramase in competitie lupta cu toate “armele” vestimentare pentru a castiga increderea juratilor si a celor din fata micilor ecrane.

 

Momentul Otiliei s-a numarat printre cele aplaudate de brigada sexy a emisiunii, insa, din pacate pentru aceasta, in urma voturilor telespectatorilor, Otilia a parasit competitia.

 

 

 

Tema Galei de aseara, “Costume de baie”, le-a pus in dificultate pe unele dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, iar alte concurente au fost aplaudate la scena deschisa de jurati, pentru ingeniozitate si momentele fabuloase puse in scena.

La duel, alaturi de Otilia s-a aflat si Beatrice. Cu un procentaj de 1,7%, Otilia a pierdut in fata rivalei sale, Beatrice, care si-a adjudecat 2,6% din voturile fanilor.

Cele trei puncte bonus oferite de  Victor Slav, Alex Velea si Bogdan Vladau au mers catre Marisa, dupa o dezbatere intensa si o analiza amanuntita a momentelor puse in scena de concurentele emisiunii. Astfel, pe primul loc, in topul juratilor s-a clasat Marisa, cu 21 de puncte. 


 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Avea o gâlmă în zona intimă! A mers la doctor pentru control. Ce avea acolo i-a şocat până şi pe medici

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies