Otniela de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a primit trei steluțe din partea juraților, după ce a fost la un pas de eliminare: „Ești cu totul altceva!”

Otniela Sandu și Anda Adam
Otniela Sandu și Anda Adam

Cei trei jurați au analizat din nou la sânge ținutele concurentelor, iar Otniela Sandu a reușit să intre în grațiile acestora, după multe încercări!

Otniela Sandu i-a uimit pe jurați la ultima sa apariție în platoul emisiunii de la Kanal D, reușind în final să acumuleze toate steluțele. Situația s-a schimbat și în ceea ce privește relația sa cu Anda Adam, cele două îngropând securea războiului. Acum, concurentele pare că se înțeleg mai bine ca niciodată!

Otniela Sandu, apariție uimitoare în noua ediție!

După ce săptămâna trecută a fost criticată aspru de jurați și de colegele sale din platou, fiind chiar la un pas de eliminare, frumoasa blondină a reușit să construiască o ținută impecabilă care a uimit în

adevăratul sens al cuvântului pe toată lumea, atât pe cei din emisiune, cât și pe telespectatori.

Citeste si: Larisa Udilă își dorește a doua sarcină? Ce planuri de viitor are proaspăta mămică

Schimbarea pe care a ales să o facă i-a adus mult noroc, dat fiind faptul că ținuta ei a fost lăudată de majoritatea concurentelor și mai ales de jurați, care i-au dat calificative foarte bune, uimiți de alegerea pe care a făcut-o: „Doamne, unde să scriem? Energia cu care ai început seara este bună, așa cum este și

ținuta pe care o porți.  Aleluia! Ai ieșit dintr-o rochie. Este prima oară de când ai intrat în această competiție când te-ai gândit puțin să mai alternezi zona stilistică. Este foarte bună ținuta!", a fost reacția Ralucăi Bădulescu, surprinsă de cât de bine îi stă Otnielei cu articolele pe care le-a îmbrăcat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Pentru mine ești aceeași Otniela. O fata frumoasă. Doar ai schimbat stilul. Bravo! Enorm de mult îmi plac acești papuci, cărora Raluca le-ar face felul.  Îmi place foarte mult geanta. Ești cu totul și cu totul altceva. Bravo!", a completat-o Tibi Clenci, vizibil încântat de ținuta vedetei.

Otniela Sandu
Otniela Sandu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Otniela Sandu și Anda Adam, din nou în relații bune

În edițiile difuzate săptămâna trecută, Otniela nu a reușit să intre deloc în grațiile juriului și, pe lângă acest lucru, a mai avut parte și de câteva discuții aprinse cu Anda Adam care a și propus-o spre eliminare în final. Acum, după ultima apariție, cele două concurente au mărturisit că nu au nimic de împărțit și că se înțeleg la fel de bine ca la început.

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Citeste si: Majda Aboulumosha de la Survivor România, pregătită să devină mămică pentru a doua oară!

Anda Adam
Anda Adam[Sursa foto: Captură KANAL D]

„A nu se înțelege că eu cu Otniela avem ceva de reglat. Am discutat cu ea că nu avem nicio problemă una cu cealaltă. Am reglat asta în culise. Fiind ultima care propunea, toată tensiunea era pe umerii mei. Cel mai nasol e să pici ultimul la votat.

Pentru că votul tău poate fi definitv. Adică tu ai zis, ăla iese. Având în vedere că erau două voturi pentru Viviana și doar unul pentru Otniela, mi s-a părut oarecum nedrept față de Viviana, care mi-e și amică și care mi s-a părut că a venit în gală mișto îmbrăcată față de alte concurente, să o propun pe ea, doar ca nu cumva să creadă cineva ca am de reglat ceva cu Otniela", a spus Anda Adam, la „Bravo, ai stil! Celebrities".



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Adriana de la Puterea dragostei și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat! Cu cine s-a afișat fosta concurentă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Andreea Bănică, dezvăluiri despre relația cu fiica ei: „E un copil independent, merge cu metroul singură la școală...” EXCLUSIV

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies