OTRAVA din ciorbă. Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba

OTRAVA  din ciorbă. Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba
OTRAVA din ciorbă. Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba

OTRAVA din ciorbă. Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba

Ciorba hrănește și hidratează în același timp, fiind una dintre cele mai inspirate creații culinare, însă există câteva secrete pe care este bine să le respectați cu sfințenie!

Dacă puneți la fiert legume din agricultura intensivă, aruncați prima apă. De obicei, acolo se descarcă majoritatea chimicalelor folosite pentru solul în care au fost cultivate, adică îngrășămintele și pesticidele folosite la creștere. Nu același lucru este valabil pentru legumele provenite de pe terenuri din agricultură ecologică.

Acestea cedează în apă folosită doar minerale, adică nutrienți.

Citeste si: Doliu! A murit o legendă a tenisului! O țară întreagă este în lacrimi!

Citeste si: Jador, de urgență la spital, în Turcia! Concurentul de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite

Citeste si: Horoscop luni, 22 iulie. Un început de săptămână terifiant! Vor plânge cu lacrimi amare! Zodia nedreptățită de astre

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Iar dacă o preparați cu borș, în ciuda gustului acrișor, vine la pachet cu o substanță cu un efect puternic alcalinizant, ideală. Legumele se fierb în apă cu sare pentru a le da gust. Dacă nu se adaugă sare la fiert, legumele vor fi fade, iar sarea adăugată ulterior nu va conferi același gust.

Timpul de fierbere pentru legume este foarte important. Dacă fierbeți legumele prea mult, vitaminele se pierd, iar gustul și textura nu vor fi apetisante deloc.

Citeste si: Planta pe care o ai acasă şi care te OTRĂVEŞTE. În cât timp te poate ucide

Citeste si: Jocul erotic care a cucerit femeile de pe tot Globul a ajuns și în România! Noua practică sexuală care șochează! Tu ai încerca așa ceva?

Citeste si: Declarația unui tată a ÎNGROZIT milioane de femei: ”Făcea baie cu fiica mea de 6 ani!”

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Nu scăpăm de URGIE! COD GALBEN de furtuni și ploi în mai multe zone! Populația, avertizată!!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies