OTRAVA din ciorbă. Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba
Ciorba hrănește și hidratează în același timp, fiind una dintre cele mai inspirate creații culinare, însă există câteva secrete pe care este bine să le respectați cu sfințenie!
Dacă puneți la fiert legume din agricultura intensivă, aruncați prima apă. De obicei, acolo se descarcă majoritatea chimicalelor folosite pentru solul în care au fost cultivate, adică îngrășămintele și pesticidele folosite la creștere. Nu același lucru este valabil pentru legumele provenite de pe terenuri din agricultură ecologică.
Citeste si: Doliu! A murit o legendă a tenisului! O țară întreagă este în lacrimi!
Citeste si: Jador, de urgență la spital, în Turcia! Concurentul de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Iar dacă o preparați cu borș, în ciuda gustului acrișor, vine la pachet cu o substanță cu un efect puternic alcalinizant, ideală. Legumele se fierb în apă cu sare pentru a le da gust. Dacă nu se adaugă sare la fiert, legumele vor fi fade, iar sarea adăugată ulterior nu va conferi același gust.
Timpul de fierbere pentru legume este foarte important. Dacă fierbeți legumele prea mult, vitaminele se pierd, iar gustul și textura nu vor fi apetisante deloc.
Citeste si: Planta pe care o ai acasă şi care te OTRĂVEŞTE. În cât timp te poate ucide
Citeste si: Declarația unui tată a ÎNGROZIT milioane de femei: ”Făcea baie cu fiica mea de 6 ani!”