Aceasa reteta este delicioasa si perfecta pentru masa de Sarbatori.
Ingrediente: 12 oua, 250 g macaroane, 150 g sunca, 150 g limba fiarta afumata, 150 g ciuperci, 500 g rosii, 12 crutoane prajite, 100 g unt, sare, cimbru, 30 g faina, 3 linguri vin rosu, 120 g parmezan sau cascaval ras.
Mod de preparare: Macaroanele se fierb 15 minute in apa cu sare, apoi se strecoara, se taie bucati si se incalzesc in unt.
Se amesteca cu ciupercile sotate taiate felii, cu sunca si limba taiate julien. Se aseaza in mijlocul unui platou si se presara pe ele parmezanul ras. Ouale pe crutoane se pun in jurul macaroanelor si se napeaza cu un sos tomat (facut din rosii, unt, cimbru, faina si vin rosu). Se servesc fierbinti.
Ingrediente: 12 oua, 250 g macaroane, 150 g sunca, 150 g limba fiarta afumata, 150 g ciuperci, 500 g rosii, 12 crutoane prajite, 100 g unt, sare, cimbru, 30 g faina, 3 linguri vin rosu, 120 g parmezan sau cascaval ras.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Vin fiert cu miere si scortisoara- miraculos pentru sanatate!!
Mod de preparare: Macaroanele se fierb 15 minute in apa cu sare, apoi se strecoara, se taie bucati si se incalzesc in unt. Se amesteca cu ciupercile sotate taiate felii, cu sunca si limba taiate julien.
Se aseaza in mijlocul unui platou si se presara pe ele parmezanul ras. Ouale pe crutoane se pun in jurul macaroanelor si se napeaza cu un sos tomat (facut din rosii, unt, cimbru, faina si vin rosu). Se servesc fierbinti.
Saleuri cu mac- reteta simpla din sase ingrediente!