Reteta asta antica este incredibil de buna. Ai nevoie de ingrediente alese pentru a o prepara.
Ingrediente: 12 oua, 12 felii mari de sunca cruda de mistret sau urs, 600 g minatarci, 5 castraveciori in otet, sare, piper, 3/4 pahar vin rosu, foaie dafin, 300 g rosii, 6 linguri de sos de friptura, 400 g malai, 80 g ulei, 1 lingura faina.
Mod de preparare: Se face o mamaliguta pripita (nu moale) si se rastoarna fierbinte pe platou sa se platizeze.
Se face apoi o tocanita din ceapa tocata, grasime, castraveciorii taiati marunt, minatarcile taiate, rosiile curatate si taiate, piper, sare si se termina cu putina faina si cu vinul. Ouale fierte se invelesc in feliile de sunca, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor 4 minute. Se aseaza apoi pe marginea mamaligii fierbinti si la mijloc se pune tocanita. Ouale se napeaza cu sos de friptura fierbinte.
Sursa
Ingrediente: 12 oua, 12 felii mari de sunca cruda de mistret sau urs, 600 g minatarci, 5 castraveciori in otet, sare,
piper, 3/4 pahar vin rosu, foaie dafin, 300 g rosii, 6 linguri de sos de friptura, 400 g malai, 80 g ulei, 1 lingura faina.
Mod de preparare: Se face o mamaliguta pripita (nu moale) si se rastoarna fierbinte pe platou sa se platizeze. Se face apoi o tocanita din ceapa tocata, grasime, castraveciorii taiati marunt, minatarcile taiate, rosiile curatate si taiate, piper, sare si se termina cu putina faina si cu vinul.
Ouale fierte se invelesc in feliile de sunca, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor 4 minute. Se aseaza apoi pe marginea mamaligii fierbinti si la mijloc se pune tocanita. Ouale se napeaza cu sos de friptura fierbinte.
Sursa Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro