Aceasta reteta delicioasa este perfecta pentru micul dejun. Iata cum se prepara!
Ingrediente: 6-7 oua, 1 ceapa, 200 g ficat de pasare sau miel, 200 g bureti, 80 g afumatura, verdeata, 80 g unt, 1 lingura bulion, sare, piper alb pisat, jumatate pahar lapte, 25 g unt, vin.
Mod de preparare:
Se sparg ouale si se bat cu telul cu laptele, sare si piper. Intr-o cratita se pune untul si cand s-a incins se pun ouale batute si se amesteca in continuu. Jumarile trebuie sa ramana moi.
Se aseaza pe farfurie in forma de vulcan. Intre timp se face un sote din untul, ceapa tocata, ficatul, ciupercile si costita toate taiate julien, bulionul si vinul. Se pune in mijlocul jumarilor soteul si se serveste fierbinte cu verdeata tocata.
Sursa
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro