Outfit-uri perfecte pentru un weekend la plajă. Inspiră-te pentru vremea caldă

Outfit-uri perfecte pentru un weekend la plajă. Inspiră-te pentru vremea caldă
Outfit-uri perfecte pentru un weekend la plajă. Inspiră-te pentru vremea caldă

Indiferent de destinație sau ocazie, asigură-te că alegi haine care te fac să te simți bine și care reflectă personalitatea ta.

E timpul să te bucuri de vremea caldă și de toate activitățile minunate pe care le aduce vara, fiind totodată în trend cu moda.

Când temeperaturile sunt ridicate, atât femeile, cât și bărbații încearcă să poarte haine care sunt mai lejere și răcoroase. Într-un amestec perfect de stil și funcționalitate, prezentăm câteva idei de ținute marca Calvin Klein, ce vă vor menține cool în zilele toride. Cele mai cool outfit-uri pot fi purtate în diverse combinații și ocazii, mai ales dacă nu ai timp îndeajuns pentru a face schimbarea hainelor în timp util.

Jeanșii și topul lejer

Nu trebuie să îți lipsească din bagajul pentru mare sau pentru o simplă plimbare prin parc. Denimul combinat cu topul fără mâneci, lung sau crop top este varianta ideală atunci când nu vrei să porți ceva sofisticat, dar totuși să ai un look relaxat și stylish. Materialele din care sunt confecționate îți oferă o senzație plăcută pe piele și evidențiază elegant silueta. Ecusonul cu monogramă Calvin Klein, adaugă o notă de rafinament. Este alegerea perfectă pentru cei ce apreciază moda sustenabilă și confortul de calitate.

Fusta din denim, un element versatil perfect pentru orice garderobă

Poate fi articolul preferat pentru orice destinație, de la munte la mare, zile ploioase sau caniculare. Adaugă un element de stil clasic cu acest model proiectat pentru a combina durabilitatea și moda contemporană. Realizată dintr-un denim rigid, piesa vestimentară îți va asigura o purtare îndelungată și trece cu ușurință peste bariera timpului. Accesorizarea poate fi făcută într-un stil minimalist cu un top și o jachetă subțire bomber, cu o completare de sneackers sau sandale. Pentru El, jeanșii și o geacă din denim pot fi nelipsite din bagaj, creând cu ușurință aceeași tonalitate stilistică în concordanță cu tine.

Salopeta, varianta salvatoare pentru un confort răcoros

Alege culori deschise și accesorii minimaliste pentru a completa look-ul. O salopetă ușoară, dintr-un material moale este confortabilă, cât și la modă. Mereu în tendințe, salopeta poate fi purtată de Ea, într-un stil urban chic, ideală pentru o zi relaxată la birou până la o ieșire de seară. Creată dintr-un denim de înaltă calitate cu croiuri iconice, se încadrează perfect într-o garderobă atemporală. Buzunarele funcționale și nasturii de calitate superioară, asigură un mix perfect între stil și utilitate.

Tricourile clasice, pentru un look minimalist al anilor ‘90

Combinați un top basic cu mânecă lungă cu blugi largi și adidași pentru un look casual și confortabil. În zilele călduroase, optați pentru un crop top asociat cu pantaloni scurți cu talie înaltă și sandale masive pentru un stil relaxat.

Simte-te încrezătoare și sexy cu lenjeria intimă iconică. Adaugă o notă de seducție cu piesele vestimentare din dantelă, perfecte pentru a-ți exprima feminitatea. Este creată pentru a rezista în timp, oferind confort și încredere pe termen lung. Poate fi găsită și în mărimi plus, chiar și pentru cele mai pretențioase purtătoare ale sexului frumos. Proiectată pentru a elimina eficient transpirația de pe piele, materialele din care este confecționată ajută la păstrarea confortului chiar și în timpul activităților intense.

Celebrul brand utilizează materiale reciclate și bumbac organic, oferindu-ți posibilitatea de a face o alegere de modă responsabilă și sustenabilă.

Colecțiile Calvin Klein sunt disponibile în magazinele Calvin Klein Jeans din București Mall, Băneasa Shopping City, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj-Napoca, City Park Mall Constanța, Promenda Craiova și în magazinele Calvin Klein Underwear din ParkLake Shopping Center, Băneasa Shopping City.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Adelina Chivu, despre gândurile care au răscolit-o în momentul în care a întâlnit anturajul fiicei sale. „În curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă. A fost groaznic.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Cine este și câți ani are Selen Domaç, actrița care da viață personajului Ayten, fosta iubita a lui Orhan, din serialul „Totul pentru familia mea”! Iată cum arăta aceasta în urmă cu un deceniu

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies