Oya Basar alias Sultan din serialul “Bahar: Viata furata” s-a luptat ani intregi cu cancerul

Oya Basar alias Sultan din serialul “Bahar: Viata furata” s-a luptat ani intregi cu cancerul
Oya Basar alias Sultan din serialul “Bahar: Viata furata” s-a luptat ani intregi cu cancerul

Joi, 13 iulie, la ora 20:00, premiera noului sezon “Bahar: Viata furata”; ultimul episod din serialul “Dragoste infinita” va putea fi urmarit miercuri, 12 iulie, la ora 20:00.

Oya Basar interpreteaza rolul pitorescului personaj Sultan, matusa lui Efsun, in serialul “Bahar: Viata furata” al carui nou sezon va fi difuzat incepand de joi, 13 iulie, de la ora 20:00.

Cariera consacratei actrite este presarata cu numeroase premii de interpretare, dar in viata personala a trecut si printr-o perioada neagra. La varsta de 41 de ani, Oya a fost diagnosticata cu cancer, iar medicii i-au spus atunci ca va mai trai maximum trei ani.

“Am fost diagnosticata cu cancer, dar m-am tratat. Au trecut multi ani de atunci, iar acum pot sa spun ca ma simt foarte bine.  Cred ca a contat atitudinea pe care am avut-o fata de boala. Nu am luat cancerul in serios. Cand mi s-a pus diagnosticul, mi-am zis: este doar o gripa, o raceala, trebuie sa ma comport ca atare. Intotdeauna am vazut jumatatea plina a paharului”, a declarat Oya.

Actrita Oya Basar (61 de ani) este una dintre cele mai titrate din Turcia, fiind totodata si producator de televiziune.

Urmariti-o pe Oya Bashar in noul sezon al serialului “Bahar:Viata furata”, intrepretand-o pe neinfricata Sultan, care se va difuza  din 13 iulie, de luni pana vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ezgi Asaroglu, actrita din "Bahar: Viata furata", a suferit de depresie

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies