Ozana Barabancea este de nerecunoscut. Cum arată vedeta după ce a slăbit 60 de kilograme

Ozana Barabancea este de nerecunoscut. Cum arată vedeta după ce a slăbit 60 de kilograme
Ozana Barabancea este de nerecunoscut. Cum arată vedeta după ce a slăbit 60 de kilograme

Ozana Barabancea este de nerecunoscut după ce a slăbit 60 de kilograme. Acum, vedeta nu se sfiește să poarte fuste scurt, căci este foarte sexy. La 50 de ani Ozana arată uimitor.

După ce a slăbit 60 de kilograme, Ozana a demonstrat că nimic nu este imposibil, iar acum poate purta ținute vestimentare provocatoare. Vedeta știe că este sexy și nu se sfiește, nici la cei 50 de ani, să pozeze în fuste scurte sau cu decolteuri amețitoare.


În urmă cu aproximativ doi ani, Ozana Barabancea a început seria transformărilor. Ozana a apelat la bisturiu pentru micșorarea stomacului, iar ulterior a combinat procesul de slăbire cu sportul.
Au urmat apoi operațiile estetice, vedeta a simțit nevoia să facă câteva modificări, pielea i se lăsase, iar bustul nu mai era ferm, astfel a decis să se lase pe mâna esteticianului. Acum Ozana este foarte mândră de rezultatele obținute, are o siluteă de invidiat exact ca în studenție și nu se ferește să se expună.

Citeste si: James Bond, trauma vieții lui, fiica și soția i-au murit de cancer. Ce s-a ales de fiul lui este strigător la cer!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Schimbare șocantă de look pentru o îndrăgită vedetă de la Exatlon! ”Andrei Boțoacă s-a tuns zero! Este de nerecunoscut”!

Citeste si: HOROSCOP 5 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Leii își impun punctul de vedere, Balanțele sunt curtate



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Schimbare șocantă de look pentru o îndrăgită vedetă de la Exatlon! ”Andrei Boțoacă s-a tuns zero! Este de nerecunoscut”!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies