Ozana Barabancea se opereaza din nou! Isi remodeleaza sanii si coapsele

Ozana Barabancea se opereaza din nou! Isi remodeleaza sanii si coapsele
Ozana Barabancea se opereaza din nou! Isi remodeleaza sanii si coapsele

Ozana Barabancea este hotarata sa ajunga la silueta mult visata.

 

Dupa ce a luptat ani intregi cu kilogramele in plus, Ozana Barabancea si-a facut o operatie de micsorare a stomacului si a slabit nu mai putin de 60 de kilograme. Cu toate ca fanii o lauda pentru cum arata acum, vedeta inca nu este inca 100% multumita si este pregatita sa ajunga din nou pe masa de operatii. 

 

"Nu am crezut niciodată că pot arăta aşa.

Mi-a fost frică să mă uit în oglindă, am spus: Doamne, nu sunt eu asta. Totul doare, dar am oameni lângă mine care mă ajută. Operaţia de stomac a fost mai uşoară, acum trebuie să stau pe spate, acum nu pot să mă mai mişc dreapta, stânga, mă ţine, dar când mă văd în oglindă zic că merită tot efortul. 

 

Nu am putut să merg la biserică, nu pot să merg, dar a venit preotul acasă… Doctorul mi-a spus că o să arăt ca în liceu.

Trei luni am negociat cu mine. Am făcut trei operaţii în una: spate, burtă şi blefaroplastie. Mai vreau sânii şi coapsele, unii spun că am am un nas urât, eu nu cred, dar dacă e nevoie îl operez şi pe ăsta", a povestit ea in cadrul unei emisiuni tv.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Zodiile care sufera enorm in luna august. Karma le da ceea ce merita

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies