Ozcan Deniz, Kahraman din "Ziua in care mi s-a scris destinul", este in lacrimi! Fotografia SOCANTA, care a strans sute de comentarii

Ozcan Deniz, Kahraman din
Ozcan Deniz, Kahraman din "Ziua in care mi s-a scris destinul", este in lacrimi! Fotografia SOCANTA, care a strans sute de comentarii

Ozcan Deniz, Kahraman din "Ziua in care mi s-a scris destinul, este in plina suferinta. Actorul a postat o fotografie care a starnit sute de reactii din partea fanilor.

Recent, Ozcan Deniz a postat pe contul personal de Instagram o fotografie emotionanta. Oameni raniti si plansi, care stau printre ruine, ce sunt gata sa se prabuseasca peste ei. Actorul empatizeaza cu suferinta poporului musulman, care trece prin situatii dificile.

Tragedie pentru Hatice Şendil, Elif din “Ziua in care mi s-a scris destinul”: "Aceasta zi este intunecata si plina de durere"!

Ozcan Deniz a vrut sa traga un semnal de alarma si sa spuna ca realitatea este mult mai dureroasa fata de ceea ce se vede la televizor.

Fanii din mendiul virtual nu au stat cu mainile in san si au lasat sute de comentarii, aratand ca sunt alaturi de ce aflati in suferinta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

VIDEO Ozcan Deniz, Kahraman din "Ziua in care mi s-a scris destinul", canta dumnezeieste! Iata-l live, noua ni s-a facut pielea de gaina

Ozcan Deniz, actorul care il interpreteaza rolul lui Kahraman Yörükhan in serial turcesc difuzat de Kanal D, “Ziua

in care mi s-a scris destinul” este unul din cei mai iubiti actori din Turcia.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies