Pactul pe care l-a făcut Petrică Nicoară cu Dumnezeu, cu ani înainte de căsătorie: „A fost ok pentru ce m-am rugat eu, în legământul cu Dumnezeu.”

Pactul pe care l-a făcut Petrică Nicoară cu Dumnezeu, cu ani înainte de căsătorie: „A fost ok pentru ce m-am rugat eu, în legământul cu Dumnezeu.”
Pactul pe care l-a făcut Petrică Nicoară cu Dumnezeu, cu ani înainte de căsătorie: „A fost ok pentru ce m-am rugat eu, în legământul cu Dumnezeu.”

Petrică Nicoară a vorbit despre pactul pe care l-a făcut cu Dumnezeu, cu ani înainte de căsătorie.

Petrică Nicoară, tatăl lui Armin Nicoară, a avut o copilărie destul de grea, iar odată ajuns la adolescență, acesta s-a confruntat cu diferite lipsuri avute în familie. Încă din timpul în care acesta stătea cu oile, el a făcut un pact cu Dumnezeu, pe care l-a spus și copiilor săi, indiferent dacă aceștia vor câștiga sau vor pierde în viață. El și-a dorit să aibă băieți, nu fete, iar rugăciunile i-au fost ascultate, iar artistul s-a mai rugat și ca Dumnezeu să-i dea o soție frumoasă.

Petrică Nicoară și-a deschis sufletul, în cadrul emisiunii În Oglindă, unde a povestit despre toate lucrurile neștiute din viața lui. 

„Le spun și la copiii mei, indiferent dacă pierd. Pactul acesta l-am avut și cu Dumnezeu stând la oi 10 ani, după am ajuns în America, m-am rugat: „Doamne, să-mi dai băieți, să nu-mi dai fete”, am scris pe casetă cu 10 ani înainte.

„Să îmi dai aia, să îmi dai aia, să îmi dai nevastă frumoasă.” Dumnezeu mi-a dat, nu mai puteam să văd alta.”, a povestit Petrică Nicoară.

Greșeala pe care a făcut-o Petrică Nicoară de față cu soția lui

Citește și: Petrică Nicoară, confesiuni dureroase despre regretele sale din viață. Artistul vorbește cu lacrimi în ochi despre toate greșelile făcute. “Nu știu de ce a stat. Dumnezeu a ținut-o lângă mine.”

Petrică Nicoară
Petrică Nicoară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Petrică Nicoară, amintiri dureroase din vremea copilăriei sale. Efortul pe care îl făcea să ajungă la școală. “Miroseam când intram în clasă. M-au pus în ultima bancă.”

Petrică Nicoară fost norocos să primească toate lucrurile pe care le-a cerut lui Dumnezeu, însă a mărturisit, chiar și așa, un lucru greșit pe care l-a făcut cu ani în urmă, de față cu nevasta lui

și socrii. Saxofonistul a mărturisit că i-a spus unei soliste din zona lui că nu va mai scăpa până când nu va ajunge să fie cu ea. Toate rugăciunile, din spusele lui, au reușit să îl salveze și din această situație creată cu soția, chiar dacă ulterior, tot din povestirile sale, a ajuns să fie orbit de gelozie.

„A venit odată o solistă de la noi, foarte frumoasă.

I-am spus de față cu socrii „Tu nu o să mai scapi de mine, să facem dragoste”, față de socrii, de nevasta mea. Și a scăpat pentru că nevasta mea a fost ok pentru ce m-am rugat eu, în legământul cu Dumnezeu.”, a mai spus Petrică Nicoară.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Petrică Nicoară, amintiri dureroase din vremea copilăriei sale. Efortul pe care îl făcea să ajungă la școală. “Miroseam când intram în clasă. M-au pus în ultima bancă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies