“Păi ce sport faci tu, cu clătita, cu chifteaua? Ai căzut în oala cu sarmale, ce ai făcut?” Cum a conștientizat Mihai Dedu kilogramele în plus și ce schimbare s-a produs după ce a slăbit?

“Păi ce sport faci tu, cu clătita, cu chifteaua? Ai căzut în oala cu sarmale, ce ai făcut?” Cum a conștientizat Mihai Dedu kilogramele în plus și ce schimbare  s-a produs după ce a slăbit?
“Păi ce sport faci tu, cu clătita, cu chifteaua? Ai căzut în oala cu sarmale, ce ai făcut?” Cum a conștientizat Mihai Dedu kilogramele în plus și ce schimbare s-a produs după ce a slăbit?

Mihai Dedu a vorbit despre perioada în care a conștientizat că a început o luptă cu kilogramele.

Mihai Dedu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de știri din țară, mereu pe micile ecrane, cu o carieră de ani de zile în televiziune. De-a lungul vieții sale, Mihai Dedu a trecut și prin multe schimbări fizice.

„Păi ce sport faci tu?” Ce îi spuneau colegii lui Mihai Dedu cu privire la kilogramele în plus

Citește și: „Avea un pardesiu, îl are și în ziua de azi. Îmi aduc aminte exact cum era îmbrăcată și locul." Cum a întâlnit-o Mihai Dedu pe soția lui, cea care îi este alături de 37 de ani

Mihai Dedu
Mihai Dedu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „A fost îngrozitor de greu. Analizele nu erau bune.” Prin ce a trecut Mihai Dedu în ultimele șase luni, pentru a scăpa de 36 de kilograme

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mihai Dedu a povestit, în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, cum a fost lupta cu kilogramele în plus și cum a conștientizat că acestea l-ar putea da afară din televiziune. 

„Eram extrem de puternic, eram ca un taur. Din punctul meu de vedere, eu arătam bine, dar îmi spuneau și cei din jur. Deja apăream pe post, eram la știrile sportive. „Păi ce sport faci tu, cu clătita, cu chifteaua?  Ai căzut în oala cu sarmale, ce ai făcut?” Eu am zis că nu mănânc. Mi se spunea că mănânc de sting. Am avut un moment de panică, atunci m-am gândit dacă vine vreun moment în care spune “out”, desi aveam vreo 5 ani acolo, eu am bătut țărușul.

Și m-am gândit dacă îl apucă ceva pe bună dreptate. Și am luat-o ușor. Iată ce mi-a adus această schimbare, de fapt. M-a luat de la sport și m-a dus la știri.”, a spus Mihai Dedu.

“A fost o provocare extrem de mare, a fost uluitor și pentru mine.” Parcursul lui Mihai Dediu în lupta cu kilogramele

Mihai Dedu
Mihai Dedu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mihai Dedu a povestit, în urmă cu ceva timp, cum a fost lupta cu kilogramele în plus, desi toate analizele erau bune și se simțea bine în pielea lui. Acesta a slăbit 40 de kilograme.  

„Mi-am dat seama după buget, în momentul în care am început să intru în magazin. 36 am dat jos. A fost o provocare extrem de mare, a fost uluitor și pentru mine la un moment dat, deși intrasem în oarece vrie pentru că nu mă mai opream.

Sunt două etape. Prima etapă a fost undeva la patru luni, când am pierdut în jur de 22 sau 24 de kilograme, și apoi până la șase luni restul. Atât de mult nu mi-am dorit să slăbesc, însă totul a plecat de la o joacă, sunt două colege de-ale noastre implicate, Corina Caragea și Lavinia Petrea. Undeva în luna martie am avut o știre, dimineață, până să intre Corina la sport, care a zis: Eee, dacă ai slăbi și tu câteva kilograme acolo cred că ai fi piesă.
Zic: Da? Am luat și am scris pe o foaie la momentul respectiv. Atunci aveam 131 de kilograme. (…) Am ajuns apoi la alte dimensiuni și la propriu, și la figurat. Povestea e simplă”
, a declarat Mihai Dedu, în cadrul unei emisiuni televizate, acum ceva timp.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„A fost îngrozitor de greu. Analizele nu erau bune.” Prin ce a trecut Mihai Dedu în ultimele șase luni, pentru a scăpa de 36 de kilograme

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies