„Păi tu cu asta cam păcălești. Tu nu zici nimic, dar oamenii nu știu că tu ești pisălog.” Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut un schimb de replici pe rețelele de socializare

„Păi tu cu asta cam păcălești. Tu nu zici nimic, dar oamenii nu știu că tu ești pisălog.” Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut un schimb de replici pe rețelele de socializare
„Păi tu cu asta cam păcălești. Tu nu zici nimic, dar oamenii nu știu că tu ești pisălog.” Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut un schimb de replici pe rețelele de socializare

Adela Popescu și Radu Vâlcan reprezintă unul dintre cuplurile cele mai admirate din lumea showbiz-ului românesc. Ei sunt deschiși să împărtășească aspecte din viața lor personală pe platformele online.

Lunile trecute, în timpul revenirii dintr-o vacanță, au avut un schimb de replici, iar toată conversația a fost adusă în atenția publicului prin intermediul platformelor de socializare.

Citește și: „Cu voi totul e la extreme. Uneori e foarte greu!” Adela Popescu a făcut public detalii din interiorul familiei sale. Cum decurge, de fapt, viața de mamă cu trei băieți?

Adela Popescu și Radu Vâlcan, schimb de replici în mediul online

Fiind foarte implicați în sfera online, Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt obișnuiți să împărtășească cu regularitate detalii din viața de zi cu zi.

În timpul unei vacanțe petrecute alături de părinții lor, au dorit să relateze cu drag celor de acasă cum s-a desfășurat întreaga experiență.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dialogul a luat o întorsătură amuzantă, devenind un schimb de replici plin de umor, întrucât actrița nu a putut să nu scoată în evidență o trăsătură a soțului său pe care, spune ea, puțini o cunosc. Radu Vâlcan nu a rămas dator și i-a răspuns prompt cu o replică plină de umor.

„Adela Popescu: Ne-am întors în București și mergem la film. La întoarcerea din Bulgaria ne-am oprit în Olimp, însă părinții noștri au mai rămas două nopți acolo, fericiți, relaxați că nu mai era nimeni să le spună 'Dar nu mai combinați alimentele, dar nu

mai stați la soare, dați-vă cu protecție', așa că vacanța lor a început, practic, după ce am plecat noi. Mai exact, după ce a plecat Radu, pentru că eu nu sunt pisăloagă, el este pisălog, chiar este. Ești pisălog! (n. red către soțul ei)

Radu Vâlcan:, Uite, vezi? Eu nu am zis nimic.

Ce o să creadă lumeacă sunt pisălog dar nu zic nimic?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adela Popescu: Păi tu cu asta cam păcălești. Tu nu zici nimic, dar oamenii nu știu că tu ești pisălog.”, au fost replicile dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit recent opt ani de la cununia civilă

Adela Popescu și partenerul ei de viață, Radu Vâlcan, au sărbătorit recent opt ani de la momentul în care au spus "DA" în fața ofițerului de Stare Civilă.

Cu intenția de a marca această zi semnificativă din viața lor, actrița i-a adresat prezentatorului o declarație de dragoste plină de emoție.

„OPT ani de la cununia civilă. Eram atât de mici atunci. Dar așa mici cum eram, am știut atât de sigur că suntem unul pentru altul. Acum nu mai suntem atât de mici, dar știm că am ales corect. Știm asta in primul rând uitându-ne la copiii noștri.

Cei mai mari profesori la care puteam visa. Suntem recunoscători că suntem împreună, sănătoși. Noi cinci, in primul rând, și familiile noastre întregi pentru care mulțumim în fiecare seară. Și vă mulțumim și vouă pentru toată susținerea și dragostea pe care ne-ați arătat-o în toți anii ăștia. Cam lung și melodramatic mesajul, dar e de vină apusul ăsta care ne-a prins la mare.”, a scris Adela Popescu pe rețelele sale de socializare.

Citește și: „Eroul nostru!” Adela Popescu și Radu Vâlcan, la un pas să rămână în stradă! Ce s-a întâmplat cu cei doi în timpul vacanței



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Eu mi-am înghițit limba. Am crezut că mor, efectiv am avut niște emoții îngrozitoare, mă simțeam vinovată.” Adela Popescu, clipe de panică din cauza fiului său! Ce s-a întâmplat cu micuțul?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies