Paine de casa cu banane! Iata o reteta simpla si delicioasa

Paine de casa cu banane! Iata o reteta simpla si delicioasa
Paine de casa cu banane! Iata o reteta simpla si delicioasa

Painea este un produs de panificatie din faina, apa calda, drojdie si sare. Cea mai gustoasa paine este, cu siguranta, cea preparata acasa.

Paine de casa cu banane

Ingrediente: unt topit, 3 bananae coapte, 2 cani faina de orez, 1 cana zahar, 1 cana nuci macinate, 2 oua, 2 lingurite praf de copt, 1 ligurita vanilie.

Preparare:
Intr-un vas mare se amesteca untul cu zaharul. Se incorporeaza ouale, vanilia si bananele. Separat, se amesteca faina cu praful de copt, apoi se adauga la compozitia cu banane si se amesteca bie pana cand se incorporeaza toata faina.

La sfarsit se pun nucile. Compozitia se toarna in tava si se da la cuptorul incins, 1 ora si 20 de minute. Se verifica daca este gata cu o scobitoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Dana Roba o critică dur pe Emily Burghelea după accidentul din Mauritius: ”Mi se pare penibil să te pozezi cum ești accidentată”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies