Daca vrei sa incerci un fel nou de paine, incearca aceasta reteta delicioasa.
Ingrediente
6 oua
500 g branza de vaci
100 g ceapa alba
50 ml ulei
1 kg faina de malai
1 l lapte de capra
Mod de preparare
Ceapa se toaca si se caleste in ulei, apoi se lasa la racit.
Intr-un bol mare se amesteca ceapa, faina, branza, laptele, galbenusurile de oua si sarea. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza la urma. Compozitia se pune intr-o forma de chec si se da la cuptor cca. 50 minute la 160 grade.
Sursa
Ingrediente
6 oua
500 g branza de vaci
100 g ceapa alba
50 ml ulei
1 kg faina de malai
1 l lapte de capra
Mod de preparare
Ceapa se toaca si se caleste in ulei,
apoi se lasa la racit. Intr-un bol mare se amesteca ceapa, faina, branza, laptele, galbenusurile de oua si sarea. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza la urma. Compozitia se pune intr-o forma de chec si se da la cuptor cca. 50 minute la 160 grade.
Sursa Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro