Până la ce vârstă uimitoare vrea să ajungă Romanița Iovan? „Îmi trebuie și mie niște timp să mai copilăresc și eu. Am fost mică și m-am axat pe carieră.”

Până la ce vârstă uimitoare vrea să ajungă Romanița Iovan? „Îmi trebuie și mie niște timp să mai copilăresc și eu. Am fost mică și m-am axat pe carieră.”
Până la ce vârstă uimitoare vrea să ajungă Romanița Iovan? „Îmi trebuie și mie niște timp să mai copilăresc și eu. Am fost mică și m-am axat pe carieră.”

Romanița Iovan a vorbit despre vârsta la care ar vrea să ajungă.

Romanița Iovan este o cunoscută creatoare de modă și femeie de afaceri din România, care s-a lansat ca manechin și a ajuns până la vârsta frumoasă de 60 de ani în care se poate declara o femeie împlinită.

Până la ce vârstă vrea Romanița Iovan să ajungă

Citește și: Romanița Iovan vorbește despre diferența de vârstă de 12 ani între ea și iubitul său. Ce a atras-o la Iulian: „Tot eu am făcut primul pas. Atracția fizică a fost inițială.”

Romanița Iovan
Romanița Iovan [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Romanița Iovan, dezvăluiri neașteptate despre părinții săi: „Eu sunt în viață, în primul rând, datorită mamei, pentru că au fost presiuni.”

Romanița Iovan și-a pus un target până la vârsta la care și-ar dori să trăiască, astfel că în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, aceasta a povestit despre gândul de a trăi frumos până la 105 ani, reușind să își retrăiască și

copilăria în care doar a muncit. Anul acesta va împlini ftumoasa vârstă de 60 de ani, iar fiul ei 18 ani. „Să zic targetul meu. 105 ani. Pentru că l-am făcut pe Albert la 42 de ani, chiar de ziua mea. Anul acesta împlinim amândoi o vârstă extraordinară, el 18 ani, eu plus 42, 60. Îmi trebuie și mie niște timp să mai copilăresc și eu. Am fost mică și m-am axat pe carieră, n-am vrut să depind de nimeni, să nu fiu responsabilă de cineva pe lângă mine.
Nu-mi pare rău de nimic. Pentru că mi-am făcut și o retrospectivă și dacă mi-ar părea rău de ceva, următorul pas al meu nu ar exista. De ce să îmi pară rău? Nu! Așa am hotărât și cred că e mai bine pentru mine că am ales să fac carieră de mică, să fiu independentă la vârsta la care am ales să îl fac pe Albert și să pot să mă ocup de el.
M-am ocupat de Albert, am stat cu el, lângă el, în toate momentele de mic.”,
a spus Romanița Iovan.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Romanița Iovan a avut mereu încredere în ea

Romanița Iovan și fiul ei
Romanița Iovan și fiul ei[Sursa foto: Facebook]

Romanița Iovan a dezvăluit și un secret care a ajutat-o mereu să ajungă acolo unde și-a dorit. Nu i-a lipsit niciodată încrederea de sine și a căutat mereu provocările. „105 ani să fiu sănătoasă, adică nu să trăiesc 105 ani nu știu cum. Așa îmi suna mie 105 ani, poate 1+5=6, cifra mea norocoasă.

Motiv de 3. Cred că e foarte important să ai încredere în tine. Eu mereu am avut încredere în mine. Am fost mereu, de mică, doritoare să am parte de provocări.”, a mai spus Romanița Iovan.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Romanița Iovan, dezvăluiri neașteptate despre părinții săi! „Eu sunt în viață, în primul rând, datorită mamei, pentru că au fost presiuni.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies