Pana si cosmarurile femeilor sunt diferite de ale barbatilor! Afla ce vise urate au, frecvent, reprezentantele sexului frumos

Pana si cosmarurile femeilor sunt diferite de ale barbatilor! Afla ce vise urate au, frecvent, reprezentantele sexului frumos
Pana si cosmarurile femeilor sunt diferite de ale barbatilor! Afla ce vise urate au, frecvent, reprezentantele sexului frumos

Cercetatorii sustin ca femeile si barbatii sunt diferiti si cand vine vorba despre vise urate.

Barbatii si femeile sunt foarte deosebiti si cand vine vorba de vise sau temeri ascunse. Cercetatorii canadieni au aflat cat de variate sunt cosmarurile, in functie de genul persoanelor care sufera de aceasta tulburare de somn.

Psihologii de la Universitatea din Montreal au analizat aproximativ 10.000 de vise, dintre care 253 de cosmaruri si 431 de vise urate. Conform cercetatorilor, cosmarurile sunt visele din care oamenii se trezesc in toiul noptii, iar visele urate sunt cele care au un impact emotional mai slab, desi neplacut.

In urma acestei cercetari, analizand relatarile subiectilor despre visele avute, psihologii au inteles ca sentimentul dominant intr-un cosmar nu este frica, ci tristetea, confuzia, dezgustul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Rezultatul cercetarii a fost publicat de Daily Mail, care a scris ca s-a ajuns la concluzia ca pana si cosmarurile femeilor sunt diferite de cele ale barbatilor.

Astfel, de cele mai multe ori, femeile au avut cosmaruri legate de violenta fizica, scandaluri, rapiri sau infidelitate.

In schimb, visele urate ale barbatilor au ca tema scene de razboi, cutremure, incendii sau atacuri ale insectelor sau animale.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

8 remedii naturiste pentru arsuri solare. Ce metode simple și rapide poți folosi pentru a-ți îngriji pielea

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies