Pandișpan cu cireșe. Cel mai pufos pandișpan pe care l-ai gustat vreodată!

retete pentru desert

Pandișpan cu cireșe

Pandișpanul cu cireșe se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de pandișpan cu cireșe.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cel mai gustos pandișpan cu cireșe, preparat așa cum se cuvine.

Rețetă de pandișpan cu cireșe

Rețeta delicioasă de pandișpan cu cireșe, absolut minunat, se prepară în doar 5 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă de pandișpan cu cireșe este de o oră

Timp de preparare- 30 de minute

Timp total- o oră și 30 de minute

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Rețeta de pandișpan cu cireșe este pentru 6 persoane

retete de gustare
Pandișpan cu cireșe[Sursa foto: freepik]

Ingrediente – pandișpan cu cireșe

  • 5 ouă, la temperatura camerei
  • 5 linguri de zahăr tos
  • 5 linguri de făină
  • un praf de copt
  • un praf de sare
  • un zahăr vanilinat
  • coaja de la o lămâie
  • 2 linguri de unt, topit+ pentru uns
  • 200 g de cireșe
  • zahăr pudră

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente

este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!

retete de prajituri de casa
Pandișpan cu cireșe[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Mod de preparare- pandișpan cu cireșe

  1. În primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această rețetă delicioasă de pandișpan cu cireșe, este să începeți prin a separa, cu atenție, albușurile de gălbenușuri, în 2 boluri de dimensiuni mai mici, separate. Odată ce ați făcut acest punct virgula continuăm prin a adăuga peste albușuri, un praf de sare, și vom începe să le mixăm până când își dublează volumul.
    Abia atunci vom începe să adăugăm puțin câte puțin din cantitatea de zahăr tos, dar și cel vanilinat, însă în tot acest timp nu ne vom opri din mixat.
  2. Abia în momentul în care albușurile au crescut îndeajuns de mult, și au ajuns la consistența unei bezele, vom ști că este momentul să adăugăm și gălbenușurile, unul câte unul, alături de coaja de lămâie, timp în care vom continua să mixăm.
  3. În continuare, a venit momentul să încorporăm și făina, însă tot treptat, exact ca în cazul gălbenușurilor, făină care se poate amesteca, în prealabil, cu pliculețul de praf de copt. Încorporăm treptat și făina, iar la final vom adăuga și untul topit. Toate aceste ingrediente se amestecă bine de tot până când se vor omogeniza așa cum ne dorim, iar la final compoziția să devină pufoasă.
  4. Acum a venit timpul să pregătim și tava noastră de copt, motiv pentru care o vom unge cu puțin unt, și vom turna în ea 1/2 din cantitatea de compoziție, pentru ca mai apoi să presăm 1/2 din cantitatea de cireșe, deasupra. Imediat apoi vom turna deasupra și restul de compoziție, iar tava se va introduce în cuptorul preîncălzit la 180 °C, timp de aproximativ 10 minute. După acest interval de timp, vom scoate tava de la cuptor și vom adăuga deasupra și restul cantității de afine. Tava se va introduce din nou în cuptor, până când pandișpanul se va rumeni și va crește așa cum ne dorim.
  5. După acest interval de timp, vom scoate tava din cuptor, ulterior și pandișpanul cu cireșe din tavă, și vom pudra cu zahăr pudră, deasupra, iar rețeta este gata de servit. Poftă bună!

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.

pandispan cu cirese si iaurt
Pandișpan cu cireșe[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cheesecake cu portocale și scorțișoară. Perfectă pentru o zi călduroasă de vară!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

14 mesaje de mulțumire pentru nași. Îi vor impresiona cu siguranță

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies