Pandispan cu samantana acra si lavanda! Nu ai mancat niciodata asa ceva!

Pandispan cu samantana acra si lavanda! Nu ai mancat niciodata asa ceva!
Pandispan cu samantana acra si lavanda! Nu ai mancat niciodata asa ceva!

Aceasta prajitura este moale si foarte gustoasa. Te va cuceri inca de la inceput.

 

Ingrediente
4 galbenusuri mari
160g de smantana acra
1 lingurita de extract de vanilie
200g de faina
200g de zahar
Jumatate de lingurita de praf de copt
Jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu
170g de unt nesarat inmuiat
Pentru glazura
200g de zahar pudra
Cateva picaturi de
colorant alimentar cu lavanda sau struguri
flori proaspete de lavanda pentru decor
Mod de preparare
Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Bate galbenusurile de ou, un sfert din smantana si extractul de vanilie intr-un vas.
Pune toate ingredientele uscate plus jumatate de lingurita de sare intr-un vas mare.
Adauga untul si restul de smantana si amesteca la viteza mica timp de cateva minute. Treptat, adauga amestecul de galbenusuri in trei pasi, batand la viteza mare timp de 20 de secunde dupa fiecare etapa.
Pune amestecul intr-o tava si coace timp de 35 de minute. Lasa la racit in tava.
Pentru glazura, bate zaharul intr-un vas mare cu cateva picaturi de apa calda.
Coloreaza cu colorantul, adauga peste pandispan si pune florile de lavanda.
Sursa

Ingrediente

4 galbenusuri mari
160g de smantana acra
1 lingurita de extract de vanilie
200g de faina
200g de zahar
Jumatate de lingurita de praf de copt
Jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu
170g de unt nesarat inmuiat

Pentru glazura

200g de zahar pudra
Cateva picaturi de colorant alimentar cu lavanda sau struguri
flori proaspete de lavanda pentru decor

Mod

de preparare

Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Bate galbenusurile de ou, un sfert din smantana si extractul de vanilie intr-un vas.

Pune toate ingredientele uscate plus jumatate de lingurita de sare intr-un vas mare. Adauga untul si restul de smantana si amesteca la viteza mica timp de cateva minute. Treptat, adauga amestecul de galbenusuri in trei pasi, batand la viteza mare timp de 20 de secunde dupa fiecare etapa. 


Pune amestecul intr-o tava si coace timp de 35 de minute. Lasa la racit in tava.

Pentru glazura, bate zaharul intr-un vas mare cu cateva picaturi de apa calda. Coloreaza cu colorantul, adauga peste pandispan si pune florile de lavanda.

Sursa

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies