Aceasta reteta de pandispan este delicioasa si este gata imediat. Iata cum se prepara.
Ingrediente
225g unt la temperatura camerei
225g de zahar
275g de faina cu factor de crestere
1 lingurita de praf de copt
4 oua mari
4 linguri de lapte
Coaja de la doua lamai
Pentru glazura
sucul de la doua lamai
175 de zahar granulat
Mod de preparare
1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Unge cu unt o tava si pune hartie de copt.
2. Pune untul, zaharul, faina, praful de copt, ouale, laptele si coaja de lamaie intr-un vas mare. Bate cu mixerul electric timp de 1-2 mminute.
2. Pune amestectul in tava si niveleaza.
4. Coace in cuptor timp de 35-40 de minute.
5. Trece cutitul pe marginile tavii, apoi transfera pe un gratar pentru prajituri.
6. Pentru glazura: amesteca sucul de lamaie cu zaharul si presara peste prajitura calda. Lasa la racit, apoi taie in cuburi.
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro