Panică pe scenă! A ajuns la spital: „Când ne ajunge cuțitul la os...”

Medeea Marinescu si Florin Piersic
Medeea Marinescu si Florin Piersic

Vedeta a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe a trecut prin clipe cumplite. Partenera de scenă a lui Florin Piersic a ajuns de urgență la spital, iar medicii au făcut tot posibilul pentru a o ajuta să își revină cât mai repede.

Medeea Marinescu a avut niște probleme de sănătate în ultima vreme. Sănătatea i-a jucat feste îndrăgitei actrițe, care a fost nevoită să facă și o pauza vocală.



Înainte de spectacol, Medeea Marinescu a rămas fără voce, din cauza unei viroze. Actriței i s-a interzis să vorbească timp de câteva ore, iar aceasta a decis să respecte cu sfințenie indicațiile medicului. În plus, Medeea Marinescu l-a avut alături și pe Florin Piersic, cel care a stat minute bune de vorbă cu publicul, până când partenera sa s-a simțit mai bine. După spectacol, a plecat la spital pentru a i se face mai multe injecții.

Citeste si: Florin Piersic, devastat de moartea actriței Florinei Cercel: ”Îmi vei lipsi teribil”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Florin Piersic, mesaj emoţionant după ce s-a aflat că are probleme de sănătate

Citeste si: Florin Piersic, după ce a împlinit 84 de ani: ”Aș da orice ca să...”

Cum a glumit Florin Piersic cu spectatorii

Medeea Marinescu si Florin Piersic
Medeea Marinescu si Florin Piersic


„Am jucat aseară (luni seară – n.r.) cu o viroză mai veche. Efortul nostru e destul de mare, cum aţi văzut, şi vocal. În culise, aveam pe masă medicamente pe care le luasem înainte de a intra pe scenă. Dar de dimineaţă am rămas fără voce. Astăzi, (marţi – n.r.) avem spectacol la Braşov, iarăşi o sală mare, plină.
Am fost la cea care este prietena tuturor actorilor, doctoriţa Safta. La dânsa fugim când ne ajunge cuţitul la os. Am rugat-o «să mă repare» până la ora 19.00. Am făcut injecţii, mi-a interzis să vorbesc până la ora spectacolului şi mi-a dat un tratament'', a spus Medeea Marinescu, potrivit Click.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Florin Piersic a făcut glume în fața spectatorilor.

„Astăzi, împreună cu Medeea, împlinim 1.270 de spectacole de când jucăm această piesă nu doar în România, la Bucureşti, ci şi în toate oraşele pe care le ştiţi, Bruxelles, Ljubljana, Toronto, Montreal, Tel Aviv, Windsor şi Londra. Noi suntem emoţionaţi şi bucuroşi că aţi venit şi astăzi în număr mare aici. Aşa cum spunea maestrul Radu Beligan, cel mai preţios partener al nostru de scenă este publicul.

Deci dumneavoastră. Să vă dea Dumnezeu ce ştiu eu, iar eu ştiu o grămadă de prostii. Vă îmbrăţişez cu tot sufletul", a spus Florin Piersic, stârnind ropote de aplauze.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Florin Piersic, despre cel mai mare regret din viața sa: „A fost cea mai tristă poveste din viața mea”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies