Papa Francisc- anunț de ultimă oră despre coronavirus. Ce este această boală, de fapt?

papa francisc, anunt de ultima ora, coronavirus, papa francisc coronavirus, interviu
papa francisc, anunt de ultima ora, coronavirus, papa francisc coronavirus, interviu

Papa Francisc a a cordat un interviu prin e-mail, prin care a discutat despre coronavirus, făcând un anunț de ultimă oră.

Papa Francisc a acordat un interviu, pentru o publicație străină, prin intermediul e-mail-ului, pentru a respecta măsurile de distanțare socială impuse de autoritățile din întreaga lume. Astfel, Suveranul Pontif a discutat despre coronavirus, pentru că, în accepțiunea sa, și acest nou virus, care a alertat toate popoarele, poate fi tot răspunsul naturii, asemenea celorlalte urgii care au avut loc în ultimul an.

Citeste si: Papa în România 2019. Tot ce trebuie să știți despre vizita Suveranului Pontif în țara noastră

Exemplul oferit de Papa Francisc, a fost topirea ghețarilor, precum și icendiile din Australia, care intră în categoria de catastrofe naturale. Suveranul Pontiv a dezvăluit că și acest coronavirus poate fi tot o răzbunare a naturii, chiar dacă nu există certitudine din acest punct de vedere.

Papa Francisc a declarat că noul coronavirus poate fi o atenționare, din partea naturii

Potrivit Suveranului Pontif, virusul care a pus pe toată lumea pe jar, poate fi interpretat ca un răspuns pe care natura îl dă oamenilor, pentru toate relele îndreptate către ea, în ultimii ani.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imaginea momentului: Papa Francisc se roagă neîncetat

papa francisc, anunt de ultima ora, coronavirus, papa francisc coronavirus, interviu
papa francisc, anunt de ultima ora, coronavirus, papa francisc coronavirus, interviu

„Nu am răspuns catastrofelor naturale. Cine mai vorbește acum de incendiile din Australia sau își amintește că acum 18 luni o navă putea trece prin Polul Nord din cauza topirii ghețarilor? Nu știu dacă este o răzbunare a naturii, dar în mod sigur este un răspuns”, a mărturisit Papa Francisc.

„Aveți grijă de voi, pentru viitorul ce îl aveți în față”, a continuat seria dezvăluirilor Suveranul Pontif, în timpul interviului.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Totodată, Vaticanul a emis un Decret, pentru a acorda indulgențe către credincioși, decret din care reies următoarele concluzii: ”Se acordă indulgenţa plenară credincioşilor infectaţi de Coronavirus, supuşi regimului de carantină prin dispoziţia autorităţii sanitare în spitale sau în locuinţele proprii dacă ei, cu suflet dezlipit de orice păcat, se vor uni spiritual prin mijloacele de comunicare cu celebrarea Sfintei Liturghii, cu recitarea Sfântului Rozariu, cu practica pioasă a Via Crucis sau cu alte forme de devoţiune, sau dacă măcar vor recita Crezul, Tatăl Nostru şi o invocaţie pioasă către Sfânta Fecioară Maria, oferind această încercare în spirit de credinţă în

Dumnezeu şi de caritate faţă de fraţi, cu voinţa de a îndeplini condiţiile obişnuite (spovadă sacramentală, împărtăşanie euharistică şi rugăciune după intenţiile Sfântului Părinte), imediat ce le va fi posibil. Nimeni nu are o iubire mai mare decât aceasta: ca cineva să-şi dea viaţa pentru prietenii săi”.

Citeste si: Nimeni nu ar fi crezut că se poate întâmpla așa ceva! Mormântul Sfânt din Ierusalim, închis pentru prima dată în istorie

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Anunț de ultimă oră! Iată ce reguli trebuie să respecte românii de Paște

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies