Păpușa umană Ken a devenit FEMEIE, după zeci de operații estetice! Cum arată acum

Rodrigo Alves
Rodrigo Alves

Rodrigo Alvez vrea să fie femeie.

După ce a cheltuit sute de mii de dolari pentru a deveni bărbatul perfect, cel supranumit „păpușa umană”, a luat o decizie șocantă.

Rodrigo Alves a încercat ani întregi să atingp perfecțiunea și a cheltuit o sumă considerabilă pentru a fi considerat bărbatul perfect. După ce a moștenit o avere considerabilă, Rodrigo a început să apeleze la intervenții estetice și a fost la un pas de a-și pierde nasul din cauza unor complicații.

Acum, tânărul în vârstă de 36 de ani originar din Brazilia vrea să devină femeie și le-a spus tuturor că, de fapt, se consideră femeie.

A recunoscut că de-a lungul anilor și-a injectat în corp hormoni pentru creșterea sânilor, fiindcă și-a dorit dintotdeauna să fie femeie.

„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simțit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârșit, lumii că sunt femeie”, a dezvăluit Rodrigo Alves pentru Sunday People.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Îmbrăcat în rochii de seară de culori țipătoare, cu pantofi cu toc și cu extensii de păr blond, modelul brazilian și-a uimit fanii de pe rețelele sociale cu noul look.

Rodrigo Alves
Rodrigo Alves

„Azi, pe 5 ianuarie 2020, m-am născut din nou. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest proces de tranziție”, a scris Alves pe Instagram.

Rodrigo Alves
Rodrigo Alves

„Sunt femeie și am avut mereu o gândire feminină. Acum corpul meu este una cu creierul meu”, a dezvăluit Rodrigo Alves, care și-a șters vechiul cont de socializare pentru a crea unul nou.

În numai câteva ore, acesta a strâns peste 800000 de urmăritori, dornici să îl descopere pe Roddy, așa cum îi place să i se spună acum, în haine de femeie.

Rodrigo, întâlnire cu Loredana Chivu

Rodrigo Alves și Loredana Chivu
Rodrigo Alves și Loredana Chivu

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În urmă cu câțiva ani, Rodrigo a venit în România, unde a fost profund impresionat de Loredana Chivu. Cei doi au ieșit în oraș, după ce brazilianul i-a pipăit fundul fostei asistente TV.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

It took me a lot of courage to come out as a transgender woman and I couldn’t have done it without the love of support of my amazing family and friends I thank you all ❤️ For the past 8 years of my life I have been known as the human life kendoll but actually I wanted to be #Barbie full story out today on @dailymirror and Sunday people! #truestory #rodrigoalves #woman #transgender #transwoman #transformation #evolution #beauty #pretty #blonde #girl

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies