Parada cuplurilor de aseara, de la balul vienez. Tu ce pereche crezi ca e mai frumoasa?

Parada cuplurilor de aseara, de la balul vienez. Tu ce pereche crezi ca e mai frumoasa?
Parada cuplurilor de aseara, de la balul vienez. Tu ce pereche crezi ca e mai frumoasa?

Noapte de vis si de neuitat, ieri seara, in Capitala. Revista OK a organizat Venetian Ball, o petrecere de clasa, cu rochii de gala, tinute barbatesti la patru ace, covor rosu, multa eleganta si stil.

Si pentru ca tot a fost seara de bal, cuplurile formate din vedete nu au ratat ocazia sa se afiseze la bratul partenerei sau partenerului de viata.

Proaspat iesita din scandalul in care a fost bagata de nasul ei de cununie, Cristian Tantareanu, care a spus despre ea si partenerul de viata cum ca ar fi swingeri, Anca Turcasiu a venit la bal impreuna cu sotul ei, medicul Cristian Georgescu.

Ca un facut, prima lor aparitie publica a avut astfel loc la un bal mascat, sotul artistei fiind pozat tinand in mana o masca venetiana.

Actorul Denis Stefan a bifat si el invitatia la eveniment, unde a venit insotit de sotia sa, bebelusa Cristina. Cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, sunt casatoriti, iar in urma cu un an au devenit parintii unei fetite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Insarcinata in trei luni, Ellie White nu a ratat ocazia de a se distra si a dat curs invitatiei la bal, alaturi de partenerul sau de viata, Doru Tinca. Pentru ca are o sarcina toxica si stari de rau general, acesta nu a slabit-o pe artista din priviri, verificand si intreband-o constant cum se simte si daca mai rezista agitatiei din jur, specifica evenimentelor de acest fel.

Bebelusa Oana Ionita a venit la Venetian Ball imbracata intr-o rochie de gala si purtand masca pe chip. La fel de elegant s-a prezentat si sotul ei, tenorul Florin Butnaru, care s-a reintalnit si s-a intretinut la petrecere si cu nasul sau, Mihai Gainusa.

Desi au doi copii si cea mica abia ce-a fost botezata, Mihai Gruia si sotia sa, Laura, au profitat ca e rost de distractie si au venit la petrecerea revistei OK.

De apreciet este faptul ca cei doi nu au stat toata seara nas in nas si s-au intretinut impreuna sau separat cu toate persoanele intalnite la bal.

Jorge si sotia sa au bifat o alta aparitie spectaculoasa. Eleganti peste masura, rafinati si potrivindu-se de minune, acestia au petrecut mai bine de trei ceasuri la balul venetian. Cei doi formeaza un cuplu de aproape doi ani, anul trecut au facut nunta si au acasa doua fetite rezultate din relatiile anterioare.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies