„Parastasul l-am organizat de sâmbătă trecută. Nu au fost prieteni din lumea artiștilor.” Cristian Arșinel a vorbit despre tatăl său, la un an de la moartea acestuia

„Parastasul l-am organizat de sâmbătă trecută. Nu au fost prieteni din lumea artiștilor.”  Cristian Arșinel a vorbit despre tatăl său, la un an de la moartea acestuia
„Parastasul l-am organizat de sâmbătă trecută. Nu au fost prieteni din lumea artiștilor.” Cristian Arșinel a vorbit despre tatăl său, la un an de la moartea acestuia

Cu exact un an în urmă, lumea artistică și teatrală românească era zguduită de trista veste a trecerii în neființă a maestrului Alexandru Arșinel, un actor iubit în vârstă de 83 de ani, care se confruntase cu multiple probleme de sănătate.

În ziua tristă a înmormântării sale, colegii de breaslă, familia și soția i-au fost alături pe ultimul drum, iar sute de fani și admiratori au venit să-și ia rămas bun în momentul în care trupul neînsuflețit al maestrului a fost depus la Teatrul Constantin Tănase. Funeraliile au avut loc la Cimitirul Bellu din București, pe 2 octombrie, însă mormântul său nu se află pe Aleea Artiștilor, așa cum s-ar fi așteptat mulți.

Citește și: „Ne este foarte greu. Soțul nu mai lucrează pentru că s-a pensionat pe caz de boală.” Ioana Tufaru se confruntă cu probleme financiare

Cristian Arșinel a vorbit despre tatăl său, la un an de la moartea acestuia
Cristian Arșinel a vorbit despre tatăl său, la un an de la moartea acestuia

Cristian Arșinel a vorbit despre tatăl său, la un an de la moartea acestuia

La aniversarea unui an de la trecerea sa în eternitate, Cristian Arșinel, fiul actorului, a dezvăluit detalii cutremurătoare despre modul în care familia a organizat parastasul.

Evenimentul, organizat conform tradiției, a avut loc mai devreme decât data exactă a decesului și a fost restrâns la apropiații familiei și la persoanele invitate special.

Cu toate că colegii de breaslă ai maestrului nu au participat la eveniment, cu excepția lui Vasile Muraru, fostul coleg al lui Alexandru Arșinel, acesta a fost prezent la pomană, fiind invitat chiar de cei doi copii ai regretatului actor. Familia Arșinel își asumă cu demnitate durerea și își planifică viitorul cu gândul că numele și moștenirea marelui artist vor fi duse mai departe de către copiii săi, iar nepoții acestuia continuă

să strălucească în carierele lor profesionale și la școală, aducând astfel onoare numelui de Arșinel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Parastasul l-am organizat de sâmbătă trecută. Trebuia să-l facem înainte de împlinirea de 1 an. Adică dacă 29 a picat vineri, trebuia să-l face cu o săptămână înainte. Parastasele se țin sâmbăta.

Nu au fost prieteni din lumea artiștilor, au fost doar cei pe care i-am chemat noi în mod expres. Singurul care a fost, a fost Vasile Muraru de la teatru", a mărturisit Cristian Arșinel, pentru WOWbiz.ro.

Cristian Arșinel a vorbit despre tatăl său, la un an de la moartea acestuia
Cristian Arșinel a vorbit despre tatăl său, la un an de la moartea acestuia[Sursa foto: teatrul constantin tanase]

Cum se simt fiii actorului, la un an de la decesul acestuia

Anul acesta a fost extrem de dificil pentru familia marelui actor Alexandru Arșinel, care a suferit două pierderi dureroase.

În septembrie 2022, lumea artistică și-a luat adio de la îndrăgitul artist, iar câteva luni mai târziu, soția sa, Marinela, s-a alăturat și ea lumii de dincolo. Problemele de sănătate au fost principala cauză a decesului acesteia, iar familia a fost zdruncinată profund de aceste evenimente tragice.

Cei doi copii ai lui Alexandru Arșinel, în ciuda suferinței inimaginabile, au găsit puterea de a merge mai departe. Cu discreție și demnitate, ei își poartă povara pierderii și își cinstează părinții, rămânând în umbra reflectoarelor și departe de orice scandal mondain, așa cum au făcut întotdeauna.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În acest timp dificil, cei trei nepoți ai îndrăgitului actor au reușit să strălucească în școală și în carierele lor profesionale.

Cu sprijinul necondiționat al copiilor maestrului, acești tineri promițători continuă să-și construiască propriile lor drumuri de succes. Familia rămâne unită în aceste vremuri de încercare, oferindu-și unii altora susținere și iubire, menținând astfel vie amintirea marelui artist și moștenirea sa de excelență artistică.

„Mergem înainte pentru că altceva nu avem ce să facem. O să continuăm să respectăm numele pe care îl purtăm și să ne comportăm la fel cum ne-am comportat și până acum. Adică nu ne-a știut nimeni niciodată, nu am făcut probleme. Le avea el și așa pe alte lui și nu trebuia să-i mai facem și noi alte probleme. Pe linia aceasta o să mergem. Nepoții văd că se țin de treabă, nepoata cea mare, Maria, a intrat anul acesta la Arhitectură și Adrian este la liceul în clada a X-a, iar al meu ne pregătim pentru Evaluarea Națională de la anul. Deci cu asta ne ocupăm acum, cu copii, să îi vedem bine", a mai dezvăluit Cristian Arșinel.

Cristian Arșinel a vorbit despre tatăl său, la un an de la moartea acestuia
Cristian Arșinel a vorbit despre tatăl său, la un an de la moartea acestuia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Costel Constantin. „Am jucat în mai mult de 80 de filme de-a lungul carierei mele!”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Tata nu ne-a vorbit niciodată despre încercarea de a păstra moștenirea sa artistică, după ce el nu va mai fi fost.” Ce s-a întâmplat cu fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, la un an după ce tatăl lui s-a stins din viață

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies