“Pare inocentă la prima vedere, dar ea este un diavol.” Daniel Onoriu, primele mărturisiri după ce a auzit că Isabela are un nou iubit

“Pare inocentă la prima vedere, dar ea este un diavol.” Daniel Onoriu, primele mărturisiri după ce a auzit că Isabela are un nou iubit
“Pare inocentă la prima vedere, dar ea este un diavol.” Daniel Onoriu, primele mărturisiri după ce a auzit că Isabela are un nou iubit

Daniel Onoriu a făcut câteva declarații după ce a aflat de noua relație cu un alt bărbat a fostei sale soții, Isabela.

În urmă cu ceva timp, Daniel Onoriu și Isabela au decis să își ia rămas bun. Cu toate astea, situația dintre cei doi a degenerat, Isabela precizând chiar că îi este frică pentru viața ei, din cauza câtorva amenințări din partea fostului soț. Astfel, cu câteva luni în urmă, Isabela a reușit să primească un ordin de restricție pentru Daniel Onoriu, însă bărbatul l-a încălcat, ajungând, mai apoi, după gratii pentru mai mult de 30 de zile. 

Recent, Daniel Onoriu a primit vestea că Isabela ar avea un nou iubit, iar pilotul de curse nu a ezitat să discute despre acest lucru, care bineînțeles că, l-a deranjat.

„Până la vârsta ei, nu a muncit o secundă, cum crezi că ar angaja-o cineva? Când te duci să te angajezi, nu îți trebuie un CV? Am muncit colo-colo. Ea a muncit nicăieri.

Nu e normal să ai în viață pe unul care are bani? Ea dacă n-a fost în stare să mă iubească pe mine, care sunt un romantic și un băiat cu bani, dar am avut ghinionul să fiu în comă două luni de zile și femeia a luat-o ușor spre alt bărbat.(...) Uite că eu trăiesc și în loc să mă îngrijească, pentru că încă sunt bolnav, imaginează-ți că mușchii mei nu mai există, s-au atrofiat.
În loc să mă îngrijească, ea se plimbă cu milionarul ei prin Thailanda. Nici nu mă doare, am scos de la suflet. Eu știu că nu mă iubește de mult, ea nu știe să iubească”
,  a spus Daniel Onoriu, pentru un post TV.

Citește și: ,,Are nevoie de îngrijire medicală, nu poate să mai petreacă nicio zi în sistemul de detenție.” Daniel Onoriu are probleme de sănătate

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Daniel Onoriu, primele mărturisiri după ce a auzit că Isabela are un nou iubit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „S-a prelungit din păcate.” Daniel Onoriu, despre cum își va petrece Anul Nou

Daniel Onoriu ar știi cine este noul partener al Isabelei

De asemenea, sportivul ar fi aflat deja identitatea noului iubit al Isabelei, respectiv un tânăr pe nume Andrei, despre care a susținut că este doar o altă victimă a femeii.

Daniel a menționat că Isabela are o atitudine extrem de diferită față de cum este ea, de fapt, motiv pentru care actualul partener de viață al tinerei nu ar avea un viitor atât de strălucit lângă ea.

„Ce părere? Are o față de copil din ăsta care a făcut bani din calculatoare. Bravo lui, felicitări lui. Pentru mine, săracul este o victimă de-a Isabelei.

Dacă n-ar avea bani, se mai uita la el? Nu știu cât o să stea cu băiatul acesta, poate să și mărite, dar vreau să îl anunț public pe băiatul acesta, Andrei îl cheamă…Săracul este o victimă a unei femei care pare inocentă la prima vedere, dar ea este, de fapt, un diavol”, a mai spus Daniel Onoriu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Daniel Onoriu a încălcat ordinul de protecție pus de fosta soție. “Mă dă în judecată și mă cheamă doar pe la secții.”

Daniel Onoriu, primele mărturisiri după ce a auzit că Isabela are un nou iubit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Isabela Onoriu a obținut un ordin de restricție pentru Daniel Onoriu. “Primesc zilnic tot felul de amenințări cu moartea.”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„S-a prelungit din păcate.” Daniel Onoriu, despre cum își va petrece Anul Nou

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies