Parfumuri de designer de top. Cele 10 arome exclusive pe care merită să le experimentezi

parfumuri de designer de top
Parfumuri de designer de top

Atunci când vine vorba despre parfumuri, există o gamă extrem de variată din care putem alege. Însă știați care sunt parfumurile de designer de top?

Aflați din rândurile următoare care sunt parfumurile de designer de top. În plus, descoperiți și aromele care cu siguranță te vor face să le încerci și tu. 

 

10. Lancome – La Vie Est Belle Iris Absolu

Pe locul 10 în topul parfumurilor de designer de top, se află parfumul Lancome – La Vie Est Belle Iris Absolu. Cu siguranță ați auzit deja despre acest parfum renumit, având una dintre cele mai frumoase note, și anume irisul, care face din acest parfum unul destul de dulce însă cu toate acestea este unul

ușor, calmant și extrem de feminin bun. Cu siguranță face parte din categoria parfumurilor care poate să fie purtat indiferent de locul în care mergeți. 

  • Note de vârf –  coacăze negre, smochina si floare de portocal 
  • Note de mijloc -  floare de portocal si iasomie 
  • Note de bază –  stânjenel, Acord gurmand si paciuli
  • Parfum – floral, fructat

9. Carolina Herrera – Very Good Girl

Pe locul 9 în topul parfumurilor de designer de top, se află parfumul Carolina Herrera – Very Good Girl. Cu siguranță și de acest parfum ați auzit până acum, fiind regăsit într-o sticlă extrem de frumoasă, roșie, deseori fiind purtat indiferent de ocazie, ținând cont de faptul că deține o persistență foarte bună. În ciuda faptului că ne-am aștepta ca acest parfum să aibă un miros intens, lucrurile stau de fapt altfel, este cu adevărat intens, însă doar puțin, bazându-se în principal pe nota sa de trandafir, care cu siguranță îl face să fie un parfum

de zi cu zi, iar odată ce îl vei purta în, cu siguranță vei atrage asupra ta complimente unul și unul. 

  • Note de vârf –  lici si strugurei roșii 
  • Note de mijloc -  trandafir 
  • Note de bază –  vanilie si vetiver
  • Parfum – dulce, floral

Citește și: Top 10 parfumuri de damă pentru toamna 2023. Arome incantatoare pentru sezonul rece

parfumuri pentru femei
Parfumuri de designer de top[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă. Secrete ale stilului cu clasă!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

8. Guerlain – Aqua Allegoria

Pe locul 8 în topul parfumurilor de designer de top, se află parfumul Guerlain – Aqua Allegoria.

Acesta este un parfum galant, absolut minunat, în special în sezonul rece, acesta având un miros destul de greu pe timp de vară, păstrându-și mirosul plăcut, absolut proaspăt, care face din acest parfum unul simplu, totodată perfect pentru fiecare zi, chiar dacă doriți să îl oferiți drept cadou, sau doar să vă bucurați de el personal. 

  • Note de vârf –  note verzi si fructe roșii
  • Note de mijloc -  miere, floare de portocal si liliac 
  • Note de bază –  mosc si note lemnoase
  • Parfum – dulce, floral

7. Hermes – L’Ombre Des Merveilles

Pe locul 7 în topul parfumurilor de designer de top, se află parfumul Hermes – L’Ombre Des Merveilles. Și acesta este un parfum destul de cunoscut, dat fiind faptul că se poate purta pe tot timpul anului, iar sticluța sa albastră este de neuitat. În ciuda faptului că este un parfum mai dulce și mai dens în ceea ce privește mirosul, totodată reușește să fie unul foarte ușor, care emană în jurul său un miros absolut profesional, ba chiar sofisticat, perfect pentru momentele în care mergeți la

birou să aveți parte de ședință într-un cadru profesional sau și chiar o întâlnire. Odată ce vei purta acest parfum, cu siguranță vei emana în jurul tău încredere de sine, din toate punctele de vedere, în special dat fiind faptul că parfumul emană în jurul său lux. 

  • Note de vârf –  ceai negru 
  • Note de mijloc -  tămâie 
  • Note de bază – boabe de tonka 
  • Parfum – oriental

cel mai vandut parfum din lume
Parfumuri de designer de top[Sursa foto: freepik]

6. Dolce & Gabbana – Pour Femme

Pe locul 6 în topul parfumurilor de designer de top, se află parfumul Dolce & Gabbana – Pour Femme. Și acesta face parte din parfumurile cunoscute, însă acesta deține un miros puțin prea intens ca să fie purtat zilnic, motiv pentru care este purtat la ocaziile cele mai importante la care participăm, fiind un parfum absolut minunat, fructat, care oferă un miros liniștitor și frumos, absolut feminin, care va face pe fiecare persoană din jurul tău să se simtă ca acasă. Acest parfum deține în compoziția sa și o notă de bezea, care nu este dulce totuși, nu atât de dulce, ci mai degrabă un miros dulce plăcut. 

  • Note de vârf –  zmeura, neroli si mandarina 
  • Note de mijloc -  floare de portocal si iasomie 
  • Note de bază –  marshmallow, vanilie, lemn de santal si heliotrop
  • Parfum – oriental, fructat

5. Giorgio Armani – Si EDP

Pe locul 5 în topul parfumurilor de designer de top, se află parfumul Giorgio Armani – Si EDP. Și de aceasta ați auzit cu siguranță, dat fiind faptul că, pentru nenumărate persoane, acesta este un parfum absolut perfect, pentru a fi purtat zi de zi. Datorită coacăzelor negre pe care le are parfumul în compoziția sa, îi oferă acestuia o amărăciune dulce, însă actuală, cât se poate de ușoară în miros, fiind un parfum perfect pentru a echilibra notele sale, fiind asociat cu un desert de înaltă calitate care reușește să echilibreze dulceața sa, cu amărăciunea, într-un sens extrem de potrivit, fiind pur și simplu minunat. 

  • Note de vârf –  coacăze negre, Para, mandarina, neroli si bergamot 
  • Note de mijloc -  frezie, trandafir de mai, căpșuni, mango, iasomie si osmanthus 
  • Note de bază –  vanilie, mosc, paciuli, ambra si note lemnoase
  • Parfum – dulce, fructat, oriental

top parfumuri femei 2023
Parfumuri de designer de top[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Prada- Paradoxe

Pe locul 4 în topul parfumurilor de designer de top, se află parfumul Prada – Paradoxe. Acesta a mai fost menționat în topurile noastre, fiind unul proaspăt, care are un miros mult mai modern, dar totodată și persistent, exact ceea ce ne dorim de la fiecare parfum pe care îl deținem. Acest parfum este unul din categoria fructată, însă totodată și florală, ceea ce face din el un parfum extrem de feminin care efectiv creează dependență, dat fiind faptul că este purtat deseori în fiecare zi, fiind cu alte cuvinte, pur și simplu divin. 

  • Note de vârf –  Para, mandarina si bergamot 
  • Note de mijloc -  floare de portocal, esență de neroli, neroli si iasomie Sambac 
  • Note de bază –  vanilie de Bourbon, mosc alb, ambra si rășină benzoica
  • Parfum – dulce, fructat

3. Paco Rabanne – Olympea

Pe locul 3 în topul parfumurilor de designer de top, se află parfumul Paco Rabanne – Olympea. Astfel, în ciuda faptului că sticla acestui parfum a fost schimbată de câteva ori, parfumul în sine a rămas la fel de minunat și dulce, având în compoziția sau o notă sărată marina, ceea ce îl face cu adevărat proaspăt și te ajută astfel să-l porți zi de zi, având și un miros cu siguranță persistent și unic. Pentru unele persoane poate să fie un parfum destul de intens, însă acest aspect te va ajuta să îți menții prospețimea pe o durată mai lungă de timp, iar dat fiind faptul că parfumul deține în compoziția sa și vanilie, această notă adaugă parfumului un miros cu adevărat unic. 

  • Note de vârf –  iasomie de apa, mandarina verde si floare de ghimbir 
  • Note de mijloc -  vanilie si sare 
  • Note de bază –  Ambergris, cashmeran si lemn de santal
  • Parfum – oriental

cel mai scump parfum din lume
Parfumuri de designer de top[Sursa foto: freepik]

2. YSL – Black Opium Illicid Green EDP

Pe locul 2 în topul parfumurilor de designer de top, se află parfumul YSL – Black Opium Illicid Green EDP. Si acest parfum este unul destul de cunoscut în rândul multor persoane, având un miros plăcut, ca de desert, fiind purtat în special în sezonul cald, vara. Are un miros destul de intens, dat fiind faptul că persistența sa este la cote maxime, poți face o excepție și să-l porți chiar și pe tot parcursul anului. Parfumul are în compoziția sa note delicioase de cafea, dar și de nuci, păstrându-și totuși aerul proaspăt, odată ce îl vei pulveriza. 

  • Note de vârf –  para, frunze de smochin si mandarina verde 
  • Note de mijloc -  smochina, floare de portocal si iasomie 
  • Note de bază –  vanilie de Bourbon, cafea si paciuli
  • Parfum – dulce, floral, fructat

1. Chanel – Chance Eau Tendre

Pe locul unu în topul parfumurilor de designer de top, se află parfumul Chanel – Chance Eau Tendre. Astfel, acest parfum își merită cu siguranță locul, dat fiind faptul că este unul extrem de persistent, având în compoziția sa note ușoare de flori proaspete, nimic care să nu se potrivească în totalitate cu pielea ta, dar și cu personalitatea ta. Rămâne în continuare unul dintre cele mai achiziționate parfumuri, fiind unul care se poate purta pe tot parcursul anului, deseori la evenimente importante totuși, acolo unde îți dorești să lași un aer impecabil, din prima clipă în care ai pășit. 

  • Note de vârf –  gutuie si grapefruit 
  • Note de mijloc -  zambila si iasomie 
  • Note de bază –  mosc, stânjenel, cedru de Virginia si ambra
  • Parfum – fructat, floral

cel mai persistent parfum de femei
Parfumuri de designer de top[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Top 9 lucruri importante pe care femeile trebuie să le facă. Secrete ale stilului cu clasă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies