Parfumuri pentru femei peste 50 ani. Descoperă parfumurile ideale pentru femeile cu stil!

parfumuri pentru femei peste 50 ani
Parfumuri pentru femei peste 50 ani

Indiferent de vârstă, parfumurile rămân unele ideale pentru fiecare femeie în parte. Însă știați care sunt cele potrivite pentru femeile care au vârsta peste 50 de ani?

Aflați din rândurile următoare, care sunt parfumurile pentru femeile care dețin vârsta de peste 50 de ani. În plus, descoperiți și care sunt notele acestor parfumuri, care fac din ele unele ideale pentru doamnele care își doresc să rămână tinere, indiferent de vârstă. 

 

10. Lancome- Tresor 

Pe locul cu numărul 10, atunci când vine vorba despre parfumurile pentru femeile care au vârsta peste 50 de ani, se pare că se află Lancome – Tresor.

Acest parfum este dedicat femeilor care nu se tem sub nicio formă să-și arate adevărata vârstă, dat fiind faptul că întotdeauna vor rămâne puternice frumoase, dar și încrezătoare, iar odată ce vor utiliza acest parfum, cu siguranță vor și emana această stare de spirit și apreciere pentru sine. Momentele în viață sunt absolut de prețuit, motiv pentru care, femeia care va purta acest parfum va radia și se va simți prețuită, datorită notelor pe care parfumul le conține, de trandafiri, liliac, dar și piersic, parfumul fiind un romantic, dar totodată și fin. 

  • Note de vârf – piersica, flori de caise, trandafir, liliac, ananas, lăcrămioare, bergamota
  • Note de mijloc- heliotrop, iasomie, trandafir, iris
  • Note de bază – cihlimbar, mosc, lemn de santal, vanilie, caise, piersica
  • Parfum – orientale, florale 

9. Dior- Diorella 

Pe locul cu numărul 9, atunci când vine vorba despre parfumurile pentru femeile care au vârsta peste 50 de ani, se pare că se află Dior – Diorella.

Acest parfum este potrivit pentru femeile spontane, care iubesc ca parfumul utilizat să aibă o prospețime, însă totodată această prospețime să fie și una picantă, care va atrage atenția, având un farmec nemaivăzut de libertin. De asemenea, parfumul oferă și o notă de rebeliciune, potrivit fiind pentru doamnele care au și momente de a ieșit din zona lor de confort, notele din acest parfum fiind și de caprifoi și vetiver de lămâie siciliană, parfumul fiind unul cu adevărat proaspăt. 

  • Note de vârf – Note verzi, Lamaie de Sicilia, Bergamota, Pepene galben si Busuioc
  • Note de mijloc- caprifoi, piersici, iasomie marocana, garoafa, ciclamen si trandafir
  • Note de bază – lichen, vetiver, paciuli si mosc.
  • Parfum – orientale, florale, fructate

parfum doamne in varsta
Parfumuri pentru femei peste 50 ani[Sursa foto: freepik]

8. Chloe Eau de Parfum 

Pe locul cu numărul 8, atunci când vine vorba despre parfumurile pentru femeile care au vârsta peste 50 de ani, se pare că se află Chloe Eau de Parfum. Acest parfum este unul clasic total, care emană mirosul feminin din toate punctele de vedere, fiind purtat indiferent de zi și ocazie, oferind eleganță și naturalețe în orice moment. Este un parfum extrem de senzual, perfect pentru femeile care iubesc romantismul, notele sale de cireșe și orez pudrat, făcând din acest parfum unul foarte atrăgător. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

  • Note de vârf – bujor roz, frezie, lychee
  • Note de mijloc- floare de magnolie, crin de vale, trandafir
  • Note de bază – lemn de cedru, chihlimbar, miere
  • Parfum – florale 

7. Lancome – Magnifique 

Pe locul cu numărul 7, atunci când vine vorba despre parfumurile pentru femeile care au vârsta peste 50 de ani, se pare că se află Lancome – Magnifique. Acest parfum este unul îndrăzneț și încrezător, iar odată purtat, orice femeie se va simți mai puternică ca niciodată, parfum utilizat deseori în momentele în care trebuie să ajungem la locul de muncă, fiind perfect pentru cariera noastră. Notele sale florale, dar totodată și lemnoase, cu nuanțe de trandafir de șofran și lemn de santal, fac din acest parfum, unul care să dețină un miros atât de atrăgător, dar totodată și de luxos. 

  • Note de vârf – șofran
  • Note de mijloc- iasomie, chimen, trandafir
  • Note de bază – Nagarmotha (ulei de cipriol), lemn de santal, vetiver
  • Parfum – orientale, florale 

parfumuri pentru femei de peste 40 de ani
Parfumuri pentru femei peste 50 ani[Sursa foto: freepik]

6. Chanel- No. 19

Pe locul cu numărul 6, atunci când vine vorba despre parfumurile pentru femeile care au vârsta peste 50 de ani, se apare că se află Chanel- No. 19. Acest parfum oferă o atmosferă misterioasă și greu de clasificat în jurul tău, dar totodată și îndrăzneață și diferită. Cu alte cuvinte, parfumul este perfect pentru femeia care își dorește și este totodată foarte încrezătoare în propria persoană, și iubește ca persoanele din jurul său să-i ofere această notă de mister, fiind mult mai atrăgătoare. Notele predominante de iris, lăcrămioare și trandafiri, fac din acest parfum unul de-a dreptul senzual, dar și popular. 

  • Note de vârf – extras din portocala amara, bergamota, tonuri verzi
  • Note de mijloc- iris, narcisa, trandafir, lăcrămioare
  • Note de bază – vetiver, piele, mușchi, lemn de santal
  • Parfum – florale, verzi

5. Laboratory Perfumes- Gorse

Pe locul cu numărul 5, atunci când vine vorba despre parfumurile pentru femeile care au vârsta peste 50 de ani, se pare că se află Laboratory Perfumes – Gorse. Acest parfum este considerat a fi unic, fiind ca un soare într-un flacon. Este perfect pentru femeile care sunt extrovertite, care nu sunt deranjate de conversațiile destul de banale, ale bărbaților, pentru a intra în vorbă cu ele, fiind atrași de acestea, parfumul fiind unul încărcat cu citrice și cardamon. Parfumul este unul unisex, destul de îndrăzneț, dar totodată și captivant. 

  • Note de vârf – bergamotă, nucă de cocos, lime, lămâie, mandarină, ghimbir, cardamom
  • Note de mijloc- Iasomie, Ylang Ylang, Crin
  • Note de bază – Mosc, Chihlimbar, Lăptos
  • Parfum – orientale, florale 

Parfumuri pentru femei peste 50 ani[Sursa foto: freepik]

4. Dolce & Gabbana – Light Blue Intense

Pe locul cu numărul 4, atunci când vine vorba despre parfumurile pentru femeile care au vârsta peste 50 de ani, se pare că se află Dolce & Gabbana – Light Blue Intense. Acest parfum este de-a dreptul intens, așa cum îi spune și denumirea, însă este totodată și cel mai bine vândut din toate această listă. Este ca și cum ai bea un pahar cu o băutură extrem de răcoritoare, rece ca gheața într-o zi fierbinte de vară, perfect pentru frumusețea naturală a fiecărei femei, care are un spirit lipsit de griji, radiind din toate punctele de vedere. Notele parfumului de gălbenele cu lămâie și măr, iasomie și așa mai departe, oferă acestui parfum o senzație acvatică, cu o persistență de lungă durată, având nenumărate performanțe excelente. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • Note de vârf – lamaie, piersica, mar verde
  • Note de mijloc- gălbenele, iasomie
  • Note de bază – Amberwood, mosc, cedru
  • Parfum – de fructe, lemnoase

3. Jo Malone London – Grapefruit 

Pe locul cu numărul 3, atunci când vine vorba despre parfumurile pentru femeile care au vârsta peste 50 de ani, se pare că se află Jo Malone London – Grapefruit. Acest parfum este purtat în general, de către femeile care adoră gustul, dar și mirosul de grapefruit, în fiecare zi, oferindu-le acestora un motiv de a zâmbi, dat fiind faptul că sunt complimentate la orice pas. Astfel, parfumul va întoarce cu siguranță capete și vă va reda tinerețea de altădată, datorită notelor sale predominante de rozmarin, mentă, dar și grapefruit, parfumul fiind unul nu atrăgător, ci extrem de atrăgător. 

  • Note de vârf – Grapefruit si Mandarina
  • Note de mijloc- Rozmarin, Menta, Boia si Iasomie
  • Note de bază – Vetiver, Lichen si Paciuli 
  • Parfum – orientale, fructat 

cele mai bune parfumuri femei
Parfumuri pentru femei peste 50 ani[Sursa foto: freepik]

2. Cerruti- 1881 Pur Femme

Pe locul cu numărul 2, atunci când vine vorba despre parfumurile pentru femeile care au vârsta peste 50 de ani, se pare că se află Cerruti – 1881 Pour Femme. Acesta este un parfum care oferă o senzație de aer proaspăt indiferent de locul în care te afli, dar totodată și o notă matură dar versatilă, perfect pentru timpul de zi. Siguranța pe care o vei avea în momentul în care vei purta acest parfum, este iremediabilă, fiind un parfum senzual, perfect pentru femeile care doresc să fie știute în fiecare loc în care pășesc, notele predominante de frezie, iasomie și lemn de santal, fac din acest parfum unul îmbietor și absolut minunat. 

  • Note de vârf – bergamota, violeta, iasomie, iris, lăcrămioare, mimoza, trandafir, frezie
  • Note de mijloc- coriandru, tuberoza, iris, mușețel, galbanum, iasomie, lemn de trandafir brazilian, floare de portocal, narcisa
  • Note de bază – chihlimbar, cedru, mosc, lemn de santal, vanilie  
  • Parfum – florale

1. Chanel- No. 5

Pe locul cu numărul unu, atunci când vine vorba despre parfumurile pentru femeile care au vârsta peste 50 de ani, se pare că se află Chanel- No. 5. Acest parfum este unul absolut sofisticat, potrivit pentru femeile de afaceri și nu numai, fiind unul dintre cele mai drăguțe și fine parfumuri din toate punct. Supremația pe care o vei avea în momentul în care vei purta acest parfum, dar totodată și eleganța, îți va oferi încrederea de care ai nevoie, dat fiind faptul că, indiferent de moment, toate suntem femei puternice, arătând acest aspect zilnic. Cu siguranță este unul dintre cele mai emblematice parfumuri din toate timpurile, notele sale predominante de trandafir și iasomie, dar și citrice strălucitoare, fac din acest parfum să fie unul senzual, sofisticat, elegant, care cu siguranță își merită primul loc în acest top. 

  • Note de vârf – aldehide, extras din portocala amara, Ylang-Ylang, bergamota, lămâie
  • Note de mijloc- iasomie, trandafir, lăcrămioare
  • Note de bază – lemn de santal, vanilie, vetiver, zibeta, chihlimbar, patchouli, mosc
  • Parfum – florale, aldehidice

top parfumuri femei 2023
Parfumuri pentru femei peste 50 ani[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Top 10 cele mai complimentate parfumuri pentru femei. Descoperă aromele care cuceresc suflete!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies