Părinții lui Edward Sanda, primele declarații despre întâlnirea cu Cleopatra Stratan: „Am stabilit lucruri serioase: nunta, botezul...”

cleopatra stratan si edward sanda
Cleopatra Stratan, alături de iubitul său, Edward Sanda.

Să pare că între Edward Sanda și Cleopatra Stratan lucrurile merg din ce în ce mai bine, fapt confirmat chiar de părinții solistului, care au avut o întâlnire importantă cu familia tinerei.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi nu sunt doar extrem de apreciați de fani sau de internauți, ci și familiile frumoșilor tineri se bucură enorm de dragostea celor doi artiști.

Citeste si: Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor deveni părinți?! „Sarcină ușoară!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu se sfiesc să își arate iubirea.[Sursa foto: Facebook Cleopatra Stratan]

Deși sunt foarte tineri, iar gurile rele ar fi spus că sentimentele existente între cei doi nu sunt reale, Edward Sanda și Cleopatra Stratan le demonstrează tuturor fanilor, pe zi ce

trece mai mult, că sunt dornici de a-și petrece restul vieții împreună. Edward și Cleopatra au o relație desprinsă parcă din basme cu prinți și prințese, iar relația lor i-a întrunit inclusiv pe părinții celor doi, care au pus țara la cale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cel mai nou cuplu din showbiz! Cleopatra Stratan se iubește cu Edward Sanda: „E tot ceea ce am căutat”

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se căsătoresc! Anunțul a fost făcut de părinții solistului

Cei doi soliști extrem de populari în România au anunțat că formează un cuplu în urmă cu doar câteva luni și de atunci nici că se mai feresc să își arate dragostea în public! Se pare că faptul că au o relație la distanță nu îi deranjează ci, din contră, îi apropie din ce în ce mai mult.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc să facă „pasul cel mare”.[Sursa foto: Facebook Cleopatra Stratan]

Recent, părinții lui Edward Sanda s-au întâlnit cu părinții Cleopatrei Stratan, iar familiile celor doi au pus la punct toate detaliile despre viitorul pe care vedetele și-l doresc împreună.

”Sunt niște oameni deosebiți, oameni calzi, primitori, distractivi. A doua întâlnire deja eram familiarizați cu toții. Am stabilit lucruri serioare: nunta, botezul.”, au declarat părinții lui Edward Sanda în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citeste si: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre copil: „O fetiță”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Maria Andria este însărcinată pentru prima dată: „Nu știu dacă pot păstra sarcina”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies