„Părinții nu ți-i alegi”. Iuliana Luciu, declarații dureroase despre familia ei

„Părinții nu ți-i alegi”.  Iuliana Luciu, declarații dureroase despre familia ei
„Părinții nu ți-i alegi”. Iuliana Luciu, declarații dureroase despre familia ei

Iuliana Luciu este una dintre prezentatoarele TV îndrăgite de la noi din țară. Cu toate că vedeta nu expune prea multe detalii din viața ei, de această dată, frumoasa brunetă a ales să vorbească despre mai multe aspecte din viața ei.

Iuliana a făcut declarații  atât despre familia ei, cât și despre carieră și viața sentimentală.

Ce a povestit Iuliana Luciu despre copilăria ei

iuliana luciu familie
Ce a declarat Iuliana Luciu despre familia ei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Alex Bogdan. "Din păcate mama a și murit după aceea și m-am gândit cumva că n-ar trebui să mă opresc să fac chestii"

În cadrul unui interviu, sora cea mică a Nicoletei Luciu și-a deschis sufletul și a vorbit despre situația din familia ei.

Iuliana a avut o copilărie destul de dificilă, din pricina viciilor, pe care le avea tatăl ei. Deși toate aceste probleme au făcut-o să sufere și în prezent, prezentatoarea TV  a mărturisit că se simte datoare să aibă grijă de părinții ei.

„De ce am rămas alături de el? Simplu, părinții nu ți-i alegi și oricum sunt ei, buni sau răi, trebuie să ai grijă de ei.”

, a explicat vedeta.

Frumoasa brunetă are amintiri plăcute cu mama ei, despre care spune că întotdeauna o susținea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Am avut o relație cât de poate de normală. Mama mă susținea cu cuvinte frumoase, iar tata… nu prea înțelegea el mare lucru.”, a declarat Iuliana.

Ce relație are Iuliana Luciu cu sora ei, Nicoleta Luciu

nicoleta si iuliana luciu
Nicoleta și Iuliana Luciu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „A fost ceva întâmplător”. Valentina Ionescu are o nouă relație, după divorțul de soțul ei

Prezentatoarea TV a mărturisit că îi este foarte dor de Nicoleta, de când aceasta s-a mutat la Miercurea Ciuc. Amândouă au un program încărcat și se văd destul de rar.

În ceea ce privește copilăria, Iuliana a povestit că diferența de vârstă dintre ea și sora ei era destul de mare și aveau activități diferite. De asemenea, bruneta are o relație foarte bună cu copiii Nicoletei, cărora le duce dorul.

„Eu mă pun la mintea nepoților mei și facem toate nebuniile specifice vârstei, pentru că îi iubesc enorm. Când erau în Bucureșți ne vedeam aproape în fiecare zi, acum, că sunt la Miercurea Ciuc îi văd mai rar, dar îmi este foarte dor de ei.”,

a explicat Iuliana.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu mai am planuri în legătură cu asta”.  Iuliana Luciu, despre momentul în care va deveni mamă

iuliana luciu iubit
Ce a declarat Iulina Luciu despre viața ei[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Bia Khalifa. „Am 8 clase, dar ce crezi… nu vreau să mă afecteze chestia asta"

Vedeta a explicat că în urmă cu ceva timp, și-a dorit să aibă un copil, chiar din tinerețe. Lucrurile nu s-au aranjat în acest mod pentru Iuliana, dar bruneta a declarat că lasă viața să decurgă așa cum vrea Dumnezeu.

„M-am gândit la asta acum ceva timp și chiar îmi doream să fiu o mămică tânără. Acum, că am ajuns la 35 ani, mi se pare că totul depinde doar de ce mi-a pregătit Dumnezeu, nu mai am planuri în legătură cu asta. Dacă se întâmplă bine, dacă nu asta e.”, a povestit prezentatoarea TV.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. „Am crescut într-o familie normală, nu eram nici săraci, nici bogați"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies