Parjoale moldovenesti ca la bunica acasa. Secretul preparatului gustos

Parjoale moldovenesti ca la bunica acasa. Secretul preparatului gustos
Parjoale moldovenesti ca la bunica acasa. Secretul preparatului gustos

Mod preparare: •    Se toacă carnea. •    Se îmbibă bine pâinea în lapte, se stoarce. •    Se toacă pedant ceapa, se înmoaie bine în unt, pe foc mic. •    Se toacă mărunt mărarul şi pătrunjelul. •    Se rade cartoful pe răzătoarea mică. •    Se bat ouăle. •    Se amestecă pâinea, carnea, ceapa, ouăle, mărarul şi pătrunjelul, cartoful, piper, sare dupa gust, 100 g unt. •    Se pune într-o farfurie pesmet fin (sau mălai). •    Se ia (cu polonicul!) tocătura, că pârjoala e mare cât palma, se tăvăleşte prin pesmet, se turteşte la 1 cm grosime, se alungeşte (trebuie să arate oval, cam ca o palmă de copil.

Citeste continuarea AICI.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Virgil Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuti stilisti braileni, a murit la doar 40 de ani!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies