Cristina Șișcanu a dezvăluit rețeta pârjoalelor moldovenești preparate la aburi.
Cristina Șișcanu a dezvăluit rețeta pârjoalelor moldovenești preparate la aburi.
Care sunt ingredientele de care aveți nevoie pentru pârjoalele moldovenești
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Cristina Șișcanu a obișnuit urmăritorii cu rețelele sale pe care le împarte pe mediul online, astfel că de această dată a pregătit rețeta pârjoalelor moldovenești preparate nu în ulei, așa cum
Ingrediente:
- Jumătate kilogram pulpă porc tăiată
- Jumătate kilogram piept de pui tocat
- O ceapă
- Un cartof
- Un ou
- Sare
- Piper
- Usturoi
„Foarte multe dintre voi m-ați întrebat cum se fac acele pârjoale dietetice. Astăzi le fac eu. Avem nevoie de jumătate de kilogram de carne din pulpă de porc și jumătate de kilogram din piept de pui, o ceapă dată prin răzătoare foarte mică, dacă nu aveți răzătoare foarte mică, atunci la blender, mai avem nevoie de un cartof dat prin răzătoare mică și un ou. Avem nevoie de sare, piper și usturoi granulat.
Cum prepară Cristina Șișcanu pârjoalele la aburi
După ce a amestecat toate ingredientele și a făcut pârjoalele, prezentatoarea TV a făcut biuțele, pe care le-a rumenit foarte puțin într-o tigaie unsă cu ulei, apoi le-a pus la fiert pentru 15 minute într-un vas cu apă. „Acum care e ideea. Le vom face, dar foarte puțin la foc, doar le pârjolim puțin, ungem tigaia cu ulei, dar nu le facem în ulei mult, așa cum se fac. Ungem doar la început, dar doar la început, nu mai punem pe parcurs. Le facem măricele pentru că se strâng după. Am dat la o temperatură înaltă la plita cu inducție. Le-am pârjolit un pic, ele sunt crude la interior, apoi le punem într-o oală în care turnăm 100 ml de apă clocotită și le vom lăsa 15 minute la foc mic. Se fac din aburi, pentru că din acea apă mică vor ieși aburii cu care se vor face.”, a mai spus Cristina Șișcanu.