„Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de multe ori bugetul lor. Să mă descurc în industrie am învățat de la oameni." Prețul pe care îl ia Theo Rose pentru o nuntă!

„Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de multe ori bugetul lor. Să mă descurc în industrie am învățat de la oameni.
„Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de multe ori bugetul lor. Să mă descurc în industrie am învățat de la oameni." Prețul pe care îl ia Theo Rose pentru o nuntă!

Theo Rose a povestit mai multe aspecte din viața ei, printre care suma pe care o ia cu trupa atunci când merge la un eveniment privat.

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, mereu cu zâmbetul pe buze și prezentă în lumina reflectoarelor, cu melodii care ating mai multe genuri muzicale. Theo participă și la evenimente private dacă este chemată, așa că iată cât ia pentru o nuntă.

„Doar trupa mea costă undeva la 5000 de euro.”  De ce sumă de bani ai nevoie pentru a o chema la nuntă pe Theo Rose

Citește și: „Nu are acest drept Irina Rimes. Theo Rose este o solistă foarte bună!” Ioniță de la Clejani intervine în scandalul momentului dintre Theo Rose și Irina Rimes!

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Vocea lui Theo Rose e incomparabil mai bună decât cea a Irinei Rimes. Au băgat-o prin jurii ca să se afirme.” Gheorghe Turda intervine în scandalul momentului dintre Theo Rose și Irina Rimes

Theo Rose a fost invitată în cadrul unui podcast realizat de Anamaria Prodan, așa că pe lângă toate aspectele pe care le-a discutat, tânăra a fost întrebată și dacă merge la nunți, dar și care este tariful pentru un astfel de eveniment, recunoscând că depășește ușor bugetul multor persoane.  „Și acum  mai cântăm la nunți. Pot să spun că suma a crescut considerabil. Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de multe ori bugetul lor pentru că eu am trupă.

Am 8 oameni în spate. Adică doar trupa mea costă undeva la 5000 de euro.”, a declarat Theo Rose.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

De la cine a învățat Theo Rose să cânte și cine a sprijinit-o în lumea artistică

Raluca Diaconu
Raluca Diaconu[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose a povestit și de la cine a învățat să cânte, fiind vorba de sora ei mai mare, Raluca, interpret de muzică populară. Cele două au cântat și împreună de câteva ori, însă preferă ca fiecare dintre ele să meargă pe genul muzical ales. 

„Să cânt m-a învățat sora mea. Ea cântă muzică populară. M-a învățat să cânt la 4 ani. De la ea am învățat. Am avut câteva concerte și evenimente împreună. Sunt mai rare evenimentele astea pentru că și ea prezintă o emisiune de profil, de folclor. Are evenimentele ei, pregătește niște copii, e profesoară de canto undeva în Prahova. Încercăm să ne întâlnim atunci când e mai important. După care să mă descurc în industrie am învățat de la oamenii pe care i-am întâlnit.
Am stat și am furat de acolo meserie. Am văzut cum se comportă unul, cum greșește altul, ce să fac, ce să nu fac. Trebuie să iei ce crezi că ți se potrivește ție.”,
a mai spus Theo Rose.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Theo Rose a devenit mămică! Care sunt ultimele informații despre copilul vedetei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies