„Partea proastă era că îmi dăuna, respiram greu, aveam, cu ghilimelele de rigoare, pisici pe corzi!” Victor Rebengiuc a vorbit despre viciile lui

„Partea proastă era că îmi dăuna, respiram greu, aveam, cu ghilimelele de rigoare, pisici pe corzi!” Victor Rebengiuc a vorbit despre viciile lui
„Partea proastă era că îmi dăuna, respiram greu, aveam, cu ghilimelele de rigoare, pisici pe corzi!” Victor Rebengiuc a vorbit despre viciile lui

Victor Rebengiuc este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi. Acesta este foarte apreciat și a reușit să își creeze o carieră respectabilă de-a lungul timpului.

În cadrul unui podcast, artistul a vorbit despre mai multe obiceiuri din viața lui, unul dintre ele fiind cel mai mare viciu, de care a reușit să scape destul de târziu.

Citește și: „Copiii noștri nu știu că au sindrom Down. Nu am simțit nevoia să le spun, mai bine zis nu m-a lăsat inima să le spun că ei sunt diferiți.” Motivul pentru care Cristina Bălan nu le-a spus gemenilor ei că suferă de sindromul Down

Citește și: Mihai Bendeac trece des prin momente crunte. Actorul a vrut sa se sinucida de trei ori. "Intru intr-o pasa neagra. M-am temut sa nu am un esec pe plan profesional. Sunt o fire psihotica si dementa!"

Victor Rebengiuc a vorbit despre viciile lui

În cadrul unui podcast, faimosul actor român Victor Rebengiuc a făcut dezvăluiri emoționante despre relația sa cu mama sa, evidențiind un aspect profund personal și sensibil.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Acesta a mărturisit că mama sa, care avea o profundă iubire pentru cei doi copii ai săi, nu a vrut niciodată să vină să-l vadă jucând pe scenă dintr-un motiv cu totul neașteptat.

Aceste cuvinte au adus în prim-plan o latură inedită a relației dintre Victor Rebengiuc și mama sa, arătând profundul respect și compasiunea pe care mama sa le avea pentru cariera sa artistică.

Cu toate că nu a asistat personal la spectacolele fiului său, se poate observa că iubirea maternă a jucat un rol semnificativ în susținerea acestuia pe parcursul carierei sale de actor.

„Mama mea mi-a spus că nu a vrut niciodată să vină să mă vadă jucând pentru că îmi zicea că eu mor acolo și ea nu vrea să vadă. Spunea că mor acolo la teatru, în piesele alea mor și ea nu vrea să vadă asta.

Își iubea mult copiii, avea doi copii și îi iubea”,
a spus Victor Rebengiuc.

Actorul a vorbit despre viciile lui

Victor Rebengiuc a dezvăluit că s-a lăsat de fumat după 20 de ani de dependență, pentru a-și consolida cariera de actor. La vârsta de 42 de ani, Rebengiuc a luat o decizie radicală, renunțând brusc la fumatul de țigări, cu o voință de fier și un scop clar în minte.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Această decizie a fost un moment crucial în cariera sa, deoarece fumatul intens afecta capacitatea sa de a interpreta roluri și de a se concentra pe performanțele sale artistice.

Renunțarea la viciu a fost un act de voință și determinare, și a dovedit că Rebengiuc este dispus să facă orice sacrificiu pentru a-și îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții sale.

„Eu am fumat vreo 20 și ceva de ani. Fumam în ultima perioadă cam trei pachete de țigări pe zi. Partea proastă era că îmi dăuna, respiram greu, aveam, cu ghilimelele de rigoare, pisici pe corzi.

M-am lăsat pe la 42 de ani, cam așa, m-am lăsat brusc. M-am gândit întâi ce vreau eu să fiu, actor sau fumător, și răspuns că actor. După am zis că aceasta este ultima țigară, am tras din ea, am stins-o, și nu m-a mai interesat tutunul, dar nu m-a mai interesat, a fost o eliminare totală”, a mai spus Victor Rebengiuc, în cadrul podcast-ului lui Mihai Bobonete.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Copiii noștri nu știu că au sindrom Down. Nu am simțit nevoia să le spun, mai bine zis nu m-a lăsat inima să le spun că ei sunt diferiți.” Motivul pentru care Cristina Bălan nu le-a spus gemenilor ei că suferă de sindromul Down

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies