„Părul este prietenul meu. Am foarte mare grijă de el. Chiar dacă nu mai cânt, nu o să mă despart de el.” Maria Dragomiroiu, secretul podoabei sale capilare!

„Părul este prietenul meu. Am foarte mare grijă de el. Chiar dacă nu mai cânt, nu o să mă despart de el.” Maria Dragomiroiu, secretul podoabei sale capilare!
„Părul este prietenul meu. Am foarte mare grijă de el. Chiar dacă nu mai cânt, nu o să mă despart de el.” Maria Dragomiroiu, secretul podoabei sale capilare!

Maria Dragomiroiu a vorbit despre cum a reușit de-a lungul timpului să aibă o podoabă capilară spectaculoasă.

Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară, a ajuns la inima publicului prin intermediul talentului său muzical, dar și al felului său de a fi. Cu toate acestea, ceea ce o deosebește de alte interprete de muzică populară și o ajută să iasă în evidență este podoaba sa capilară. Maria Dragomiroiu se poate lăuda cu un păr de invidiat, sănătos, lung și mătăsos, fiind visul oricărei femei.

Interpreta de muzică populară a transformat de-a lungul timpului părul său într-o adevărată imagine de marcă, fiind mereu asociată cu acesta.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, Maria Dragomiroiu a vorbit despre modalitatea prin care își îngrijește părul, ce reprezintă acesta pentru ea și care este momentul ce a declanșat creșterea acestuia.

Părul Mariei Dragomiroiu, un brand al artistei

Citește și: VIDEO Dansul viral realizat de Andra, Mioara Velicu și Maria Dragomiroiu. Ce face vedetele înainte de concert

Maria Dragomiroiu, secretul podoabei sale capilare! Cum își îngrijește artista părul?
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Nici valoare nu mai este. Mulți care au talent preferă acel câștig rapid. Niște cuvinte sofisticate, care nu au nicio legătură cu muzica.” Maria Dragomiroiu, despre tânăra generație de artiști

Folclorista a mărturisit că nu folosește niciun fel de tratament pentru părul său, ci doar are foarte mare grijă de acesta, fiind extrem de mândră de fiecare dată când publicul îi admiră podoaba capilară.

Eu nu pun ricin, nu pun nimic. O singură dată am pus când mi-a căzut. Din cauza unei stări emoționale, o tristețe grozavă, asta te poate duce să îți pierzi părul.

Am trecut de acest episod. Părul este prietenul meu. Am foarte mare grijă de el pentru că nici nu mi se pare greu. Eu tot timpul îl țin strâns. Doar când merg pe scenă îl desfac. Părul meu este brand Maria Dragomiroiu și sunt foarte mândră de părul meu. Mă simt cel mai bine atunci când lumea mă admiră când îl țin pe spate.”, a declarat Maria Dragomiroiu.

Când a început Maria Dragomiroiu să își lase părul să crească

Maria Dragomiroiu, secretul podoabei sale capilare! Cum își îngrijește artista părul?
Maria Dragomiroiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Interpreta de muzică populară susține că momentul care a declanșat creșterea accelerată a părului său a fost atunci când a rămas însărcinată, iar de atunci a acordat o grijă deosebită acestuia.

Mie mi-a crescut părul cât am fost gravidă cu copiii. Copiii mei sunt născuți la 11 luni și 4 zile unu față de celălalt. O femeie pierde calciu atunci când este gravidă, dar eu nu am pierdut calciu, eu am primit calciu.

Atunci mi-a crescut părul, n-am nicio problemă cu dinții. Asta a aranjat Dumnezeu pentru mine. Prin copiii mei eu am această imagine cu părul meu lung. De atunci a început să îmi crească și am avut grijă de el până acum și o să am toată viața. Chiar dacă nu mai cânt, nu o să mă despart de el .”, a declarat Maria Dragomiroiu.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Zici că nu există telepatie, dar eu de atunci cred în așa ceva. I-a spus că o doare foarte tare ochiul.” Irina Loghin, mărturisiri neașteptate despre decesul Ilenei Sărăroiu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies