Părul lung și buclele romantice, un trend care nu dispare niciodată

Părul lung și buclele romantice, un trend care nu dispare niciodată
Părul lung și buclele romantice, un trend care nu dispare niciodată

De cele mai multe ori, avem impresia că buclele romantice necesită o pregătire intensă, cu multe produse și un timp îndelungat pentru a le obține.

Așadar, nu e de mirare că fiecare dintre noi caută o soluție care economisește timp, dar care să și permită obținerea șuvițelor perfect ondulate. Și, dacă se poate, să ne ofere și protecție termică pentru păr.

În timp ce multe dintre noi încearcă să creeze onduleuri ca la salon, având drept inspirație stilurile de coafat pe care poate le-am văzut la vedete și la evenimente, adevărul este că există o mare varietate de stiluri din care poți alege, dacă ai ondulatorul potrivit. Fie că optezi pentru un look dezordonat și relaxat sau pentru ceva mai elegant, Dyson Airwrap Complete Long este dispozitivul care face față cu brio părului lung și des.

Dispozitivul Airwrap Complete Long de la Dyson lasă părul protejat, moale și neted, folosind doar puterea aerului cald, prin intermediul accesoriilor sale. Aparatul de coafat este ideal pentru persoanele care au părul cu lungimea până la piept sau mai lung. Fie că e vorba de ondulat lejer, bucle, îndreptat sau uscat, practic ai mai mult spațiu pentru prinderea părului. Fiind proiectat pentru toate tipurile și stilurile de păr, Dyson Airwrap Complete Long nu folosește căldură extremă pentru a nu afecta sănătatea firului de păr.

 

Să te obișnuiești cu dispozitivul Dyson Airwrap Completele Long nu putea fi mai ușor. După ce îți speli părul, îl usuci ușor cu prosopul și te poți apuca de treabă. Atașezi accesoriul de netezire a firelor rebele bazat pe efectul Coandă, setezi nivelul de căldură și viteza, iar de aici apare magia.

Dispozitivul Dyson este echipat cu motorul digital Dyson V9, iar rotorul cu 13-palete se rotește cu până la 110,000 rpm, suficient de puternic ca să producă presiunea necesară pentru a crea efectul Coandă. De asemenea, acesta măsoară temperatura aerului de mai mult de 40 de ori pe secundă, controlând inteligent elementul de încălzire pentru a-i menține temperatura sub 150° C. Acest lucru previne deteriorarea părului cauzată de temperaturi prea ridicate.

Pe dyson.com.ro găsești mai multe detalii despre utilizarea acestui dispozitiv de îngrijire a părului și poți urmări pașii realizării unor coafuri deosebite, în funcție de stilul și tipul tău de păr. În plus, dacă ai deja achiziționat o altă versiune de Airwrap, noile accesoriile reproiectate sunt pe deplin compatibile cu fiecare aparat Dyson Airwrap.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

EDITORIAL: The Floor - un show care te ține cu ochii pe micul ecran!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies